therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 28 Ekim 2022 #1 Steam'deki dosya iniyor diye bu değerler normal mi acaba? Otomatik bakım filan mı çalışıyor arka planda? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2022
Steam'deki dosya iniyor diye bu değerler normal mi acaba? Otomatik bakım filan mı çalışıyor arka planda?
C Canopat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 1.876 Çözümler 6 28 Ekim 2022 #2 İşlemcin ve diskin çalışıyor. Ekran kartına anlam veremedim ama işlemcinin ısısından olabilir.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.885 Makaleler 1 Çözümler 28 28 Ekim 2022 #3 therdi dedi: Steam'deki dosya iniyor diye bu değerler normal mi acaba? Otomatik bakım filan mı çalışıyor arka planda? Eki Görüntüle 1556507 Genişletmek için tıkla... Yeni aldıysanız değerler normal değil ortalamanın üstünde.
therdi dedi: Steam'deki dosya iniyor diye bu değerler normal mi acaba? Otomatik bakım filan mı çalışıyor arka planda? Eki Görüntüle 1556507 Genişletmek için tıkla... Yeni aldıysanız değerler normal değil ortalamanın üstünde.
therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 28 Ekim 2022 #4 Silinen üye dedi: Yeni aldıysanız değerler normal değil ortalamanın üstünde. Genişletmek için tıkla... termal macunu yeni çektik 1 seneden fazla garantisi var cihazın
Silinen üye dedi: Yeni aldıysanız değerler normal değil ortalamanın üstünde. Genişletmek için tıkla... termal macunu yeni çektik 1 seneden fazla garantisi var cihazın
C Canopat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 1.876 Çözümler 6 28 Ekim 2022 #5 therdi dedi: termal macunu yeni çektik 1 seneden fazla garantisi var cihazın Genişletmek için tıkla... İndirme yapıyor zaten boşta olmadığı için sorun olduğunu sanmam. İndirmesini durdurup 5 dakika bekleyin öyle atın bir de anlaşılır.
therdi dedi: termal macunu yeni çektik 1 seneden fazla garantisi var cihazın Genişletmek için tıkla... İndirme yapıyor zaten boşta olmadığı için sorun olduğunu sanmam. İndirmesini durdurup 5 dakika bekleyin öyle atın bir de anlaşılır.
therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 28 Ekim 2022 #6 Canopat dedi: İşlemcin ve diskin çalışıyor. Ekran kartına anlam veremedim ama işlemcinin ısısından olabilir. Genişletmek için tıkla... Edge yapıyor olabilir mi ya da Windows Defender?
Canopat dedi: İşlemcin ve diskin çalışıyor. Ekran kartına anlam veremedim ama işlemcinin ısısından olabilir. Genişletmek için tıkla... Edge yapıyor olabilir mi ya da Windows Defender?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.885 Makaleler 1 Çözümler 28 28 Ekim 2022 #7 therdi dedi: Edge yapıyor olabilir mi ya da Windows Defender? Genişletmek için tıkla... Hocam görev yöneticisinde işlemciyi kullanan uygulamalara bakın zaten şüphelendiğiniz vs. varsa kapatırsınız onun dışında yeni bir cihaz değil baya kullanılmış sıcaklık değerleriniz normal gibi.
therdi dedi: Edge yapıyor olabilir mi ya da Windows Defender? Genişletmek için tıkla... Hocam görev yöneticisinde işlemciyi kullanan uygulamalara bakın zaten şüphelendiğiniz vs. varsa kapatırsınız onun dışında yeni bir cihaz değil baya kullanılmış sıcaklık değerleriniz normal gibi.
C Canopat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2015 Mesajlar 1.876 Çözümler 6 28 Ekim 2022 #8 therdi dedi: Edge yapıyor olabilir mi ya da Windows Defender? Genişletmek için tıkla... Bende brave açık 54 derece ama benimkinin termal macun değişim zamanı geldi. Kaç ay oldu sizin? Bir de benim donanımım düşük.
therdi dedi: Edge yapıyor olabilir mi ya da Windows Defender? Genişletmek için tıkla... Bende brave açık 54 derece ama benimkinin termal macun değişim zamanı geldi. Kaç ay oldu sizin? Bir de benim donanımım düşük.
therdi Hectopat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 280 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Pc donanım 28 Ekim 2022 #9 Canopat dedi: Bende Brave açık 54 derece ama benimkinin termal macun değişim zamanı geldi. Kaç ay oldu sizin? Bir de benim donanımım düşük. Genişletmek için tıkla... 1 hafta oldu macun değişeli. Canopat dedi: Bende Brave açık 54 derece ama benimkinin termal macun değişim zamanı geldi. Kaç ay oldu sizin? Bir de benim donanımım düşük. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisindeki yüzde değerine bakın 4 GHz ile Steam üzerinden bir şey indirmesi normal mi? Son düzenleme: 29 Ekim 2022
Canopat dedi: Bende Brave açık 54 derece ama benimkinin termal macun değişim zamanı geldi. Kaç ay oldu sizin? Bir de benim donanımım düşük. Genişletmek için tıkla... 1 hafta oldu macun değişeli. Canopat dedi: Bende Brave açık 54 derece ama benimkinin termal macun değişim zamanı geldi. Kaç ay oldu sizin? Bir de benim donanımım düşük. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisindeki yüzde değerine bakın 4 GHz ile Steam üzerinden bir şey indirmesi normal mi?