Yeni aldıysanız değerler normal değil ortalamanın üstünde.Steam'deki dosya iniyor diye bu değerler normal mi acaba? Otomatik bakım filan mı çalışıyor arka planda?
Eki Görüntüle 1556507
termal macunu yeni çektik 1 seneden fazla garantisi var cihazınYeni aldıysanız değerler normal değil ortalamanın üstünde.
İndirme yapıyor zaten boşta olmadığı için sorun olduğunu sanmam. İndirmesini durdurup 5 dakika bekleyin öyle atın bir de anlaşılır.termal macunu yeni çektik 1 seneden fazla garantisi var cihazın
İşlemcin ve diskin çalışıyor. Ekran kartına anlam veremedim ama işlemcinin ısısından olabilir.
Hocam görev yöneticisinde işlemciyi kullanan uygulamalara bakın zaten şüphelendiğiniz vs. varsa kapatırsınız onun dışında yeni bir cihaz değil baya kullanılmış sıcaklık değerleriniz normal gibi.Edge yapıyor olabilir mi ya da Windows Defender?
Bende brave açık 54 derece ama benimkinin termal macun değişim zamanı geldi. Kaç ay oldu sizin? Bir de benim donanımım düşük.Edge yapıyor olabilir mi ya da Windows Defender?
Bende Brave açık 54 derece ama benimkinin termal macun değişim zamanı geldi. Kaç ay oldu sizin? Bir de benim donanımım düşük.
Bende Brave açık 54 derece ama benimkinin termal macun değişim zamanı geldi. Kaç ay oldu sizin? Bir de benim donanımım düşük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.