Nitro V15 vs MSI Thin 15 vs Lenovo LOQ

Evet eklemeniz gerekli. Laptop tarafında amd daha verimli.
hocam şöyle bir model buldum:
buna ne dersiniz?

buna ne dersiniz?
bu modelin 4050 140watt gibi versiyonları da var. Acer in bu tarzda diğer markalara göre daha uygun fiyatlarda olması işkillendirmiyor da değil

Son düzenleme:
buna ne dersiniz?

bu modelin 4050 140watt gibi versiyonları da var. Acer in bu tarzda diğer markalara göre daha uygun fiyatlarda olması işkillendirmiyor da değil
3050 almayin hocam.

buna ne dersiniz?

4050 olan versiyon zamlanmıs sanırsam, 4050 LOQ veya TUF tercih edin. TUF tercih edecekseniz R7 olan modeli oneririm.

3050 almayin hocam.
3050 hiç mi işimi görmez? Yani sonuçta çok da bir şey yapmicam laptopta. Ömrü konusunda vesayre mi fark ediyor yoksa f/p konusunda mı diyorsunuz?

4050 olan versiyon zamlanmıs sanırsam, 4050 LOQ veya TUF tercih edin. TUF tercih edecekseniz R7 olan modeli oneririm.
LOQ 4050 olan zamlanmış onu diyorsanız. TUF için link atabilir misiniz hocam?

3050 hiç mi işimi görmez? Yani sonuçta çok da bir şey yapmicam laptopta. Ömrü konusunda vesayre mi fark ediyor yoksa f/p konusunda mı diyorsunuz?

LOQ 4050 olan zamlanmış onu diyorsanız. TUF için link atabilir misiniz hocam?
4050 LOQ aynı fiyatta, https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...ati,687400322.html?ysclid=m0f6u6cle9791902952

Siz 8gb ramlisini gösteriyorsunuz hocam.
Bu ürün sizin dediğiniz Asus dan daha mı kötü yani hocam. Ayrıca bütçemi de aştım zaten baya hadi şundan da olsun 500 daha vereyim hadi şu da olsun 1000 daha vereyim diye diye batcam bu gidişle :D

Siz 8gb ramlisini gösteriyorsunuz hocam.
Bu ürün sizin dediğiniz Asus dan daha mı kötü yani hocam. Ayrıca bütçemi de aştım zaten baya hadi şundan da olsun 500 daha vereyim hadi şu da olsun 1000 daha vereyim diye diye batcam bu gidişle :D
Hocam benim attigim HX islemci, sizin attiginiz H islemci. HX islemci daha iyi.

Hocam benim attigim HX islemci, sizin attiginiz H islemci. HX islemci daha iyi.
Ha görmemişim kusura bakmayın. Ama demek istediğim şu bu bilgisayarda dediğim gibi çoğunluk günlük işler ve yanında hobisel şeyler yapıcam. Bunun da iyisi var bunun da iyi var diye diye bütçeyi bu kadar zorlamalı mıyım? Hani diğer seçenekleri alsam elimde mi kalır yani onu sormak istiyorum. Elbette daha iyisi daha güzel daha kullanışlı ama bi taraflarım da genişledi valla :D

Ha görmemişim kusura bakmayın. Ama demek istediğim şu bu bilgisayarda dediğim gibi çoğunluk günlük işler ve yanında hobisel şeyler yapıcam. Bunun da iyisi var bunun da iyi var diye diye bütçeyi bu kadar zorlamalı mıyım? Hani diğer seçenekleri alsam elimde mi kalır yani onu sormak istiyorum. Elbette daha iyisi daha güzel daha kullanışlı ama bi taraflarım da genişledi valla :D
Diğer seçenekten kastınız ne? Diğer seçenek dediğiniz cihazı atar mısınız?

Diğer seçenekten kastınız ne? Diğer seçenek dediğiniz cihazı atar mısınız?
Bu paylaşımın en başında bahsettiklerimden Acer de var ama onun malı kötü belli onun hakkında baya kötü yorumlar duydum okudum. Spesifik olarak bu da olması gerekmiyor. Herhangi bir bu Msi Thin ayarında model de işimi görmez mi onu merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı