Nitro V15 vs MSI Thin 15 vs Lenovo LOQ

Yok, gormez. Berbat bir model sıkıntılı.

Tek fan olması bile yeterli, artık 3 fanlı cihazlar bile varken bu cihaz tek fan ile sogutamaz. 90 derecelerde gezersiniz o da Thermal Throtle ile falan yani.
Anladım hocam teşekkür ediyorum. Peki bu HP Victus gibi modellere yönelmelimiyim sizce? Yahut Asus tuf un daha böyle uygun bütçelisini bulabilir miyim?

Victusun F/P olmasina bagli, TUF pil disinda alinmamali bana kalirsa.
3050 bulaşma diceksiniz belki ama bütçeme çok daha uygun bir fiyat o bakımdan gösteriyorum. ASUS TUF çok duydum ama hiçbir fikrim yok açıkcası onun hakkında.

HP 15 modeller ısınma sorunlu, üstüne buna 23 verilmez.

37000e LOQ 4060 r7 aldım 4 ay önce, memnunum soğutması falan aşırı iyi.

HP 15 modeller ısınma sorunlu, üstüne buna 23 verilmez.
O zaman onu da eledik.

37000e LOQ 4060 r7 aldım 4 ay önce, memnunum soğutması falan aşırı iyi.
Hocam ne tarz uygulama ya da oyunlar oynuyorsunuz. Gündelik olsun pil ömrü olsun nasıl.
Ben bu modeli almaya çok yakınım çünkü. Içim bi buna siniyor diğerlerine nazaran.

Pil ömrü olarak gaming bir laptop alıyorsunuz pek bir şey beklememeniz gerekir,şahsen 2 saati falan görüyorum ancak bu süre oyundayken 40 dk bile olabiliyor. Ben genelde oyun için kullanıyorum ancak yazın 15 günü falan sunumla uğraştım o sürelerde ise dediğim gibi 2 3 saate vardı. boşverin derim diğer markaları,biraz pahalı oluyor lenovo ama bence daha iyi kroniği falan olmuyor.

oynadığım oyunlar resident evil, assasins creed, horizon zero dawn dead space mafia definitve gibi şeyler ki soğutmasında asla laf atılamaz bunlarda bile ultrada aşırı ısınmıyor. Arada bir de valorant belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…