NitroSense tuşuna basınca Acer sense Microsoft Store sayfasına atıyor

Has_wq15

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
RYZEN 7 8845HS
32 GB 5600 MHZ RAM
Bilgisayarım Acer Nitro 16 AN16-42 cihaza gerekli driverları kurdum şu an her şey kurulu fakat NitroSense yüklü olmasına rağmen tuşa basınca Acer sense Microsoft sayfasına atıyor ve NitroSense başlangıç sekmesinden açılabiliyor fakat Pulsar aydınlatma gibi özellikler görünmüyor.

Bilgisayarım Acer Nitro 16 AN16-42 cihaza gerekli driverları kurdum şu an her şey kurulu fakat NitroSense yüklü olmasına rağmen tuşa basınca Acer sense Microsoft sayfasına atıyor ve NitroSense başlangıç sekmesinden açılabiliyor fakat Pulsar aydınlatma gibi özellikler görünmüyor.

V 16 değil değil mi? ben de düşünüyorum da V 16 düz 16 pahalı.

Bir fikrim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
V 16 değil değil mi bende düşünüyorum da v 16 düz 16 pahalı.

Bir fikrim yok.

Ben 48k iken almıştım ama tavsiye etmiyorum aldığımdan beri driverlarla uğraşıyorum bir daha da Acer marka bir bilgisayar alacağımı düşünmüyorum.

Ben 48k iken almıştım ama tavsiye etmiyorum aldığımdan beri driverlarla uğraşıyorum bir daha da Acer marka bir bilgisayar alacağımı düşünmüyorum.

Çoğu driverı otomatik Windows kuruyor zaten sizin kurucağınız bir NVIDIA ekran kartı var o kadar.
Ne gibi sorunlarla karşılaşdınız ?

Çoğu driverı otomatik Windows kuruyor zaten sizin kurucağınız bir NVIDIA ekran kartı var o kadar.
Ne gibi sorunlarla karşılaşdınız?

Windows'un yüklediği çoğu driver düzgün çalışmıyor bu nedenle laptopun sitesinden kurmam gerek şu anda kendi sitesinden kurmama rağmen gene sorun çıkarıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı