@TÇB hocamın dediği gibi küresel ısınma. Sizin yaşadığınız bölgeyi bilemiyorum fakat benim yaşadığım bölgede kış, 2-3 hafta önce geldi hocam. Eskiden sonbaharı-ilkbaharı yaşardık. Şimdi neredeyse direkt kış-yaz döngüsünü yaşıyoruz.
Günaydın güzel insan. Dünya erimekle karşı karşıya ve yeni mi farkediyorsun? Kaç senedir küresel ısınma diye boşuna söylenmiyorlardı bilim insanları. Artık iş ciddi boyuta vardı.
@TÇB hocamın dediği gibi küresel ısınma. Sizin yaşadığınız bölgeyi bilemiyorum fakat benim yaşadığım bölgede kış, 2-3 hafta önce geldi hocam. Eskiden sonbaharı-ilkbaharı yaşardık. Şimdi neredeyse direkt kış-yaz döngüsünü yaşıyoruz.
Kar yağsa direkt dışarı çıkacağım -en azından kapımın önüne- günlerdir dışarı çıkmıyorum çok insan var diye bıktım artık, bunun sağlıklı yanı da kalmadı. Yağsa da çıksam biraz.
Kar yağmamasının sebebi ise küresel ısınmadır. Başka geçerli sebep yoktur.
"Şuraya da bir gökdelen şuraya da bir fabrika." Antalya'da normalde sonbahar mevsimi gelince ayda birkaç kere yağmur yağardı şimdi ilkbahardan yaz sonuna kadar yağmur görmedik. Yağdığı zaman da bir günü geçiyor.