Niye kar yağmıyor?

Vallaha aralığın başından beri dua ediyorum kar yağması için. En mutlu olduğum zaman kar yağdığı zamandır benim için. Bir de hafta sonu bir yağsa sokağa çıkma yasağı varken çıkarım dolaşırım.🙂 İnşallah çok yakın zamanda yağar.

Bu kadar kısa sürede doğa bu kadar bozulabilir mi? Bizim buraya 3 sene önce 2.5 metre kar yağdı, 2 sene önce 1, geçen sene de 1 metre kar yağdı. Bu sene hiç yok.
Kısa süre değil, yıllardır küresel ısınma yüzünden git gide azalıyor. 2 senede olan bir şey değil.

Günaydın güzel insan. Dünya erimekle karşı karşıya ve yeni mi farkediyorsun? Kaç senedir küresel ısınma diye boşuna söylenmiyorlardı bilim insanları. Artık iş ciddi boyuta vardı.
Sen Afrika'da çocuklar açlıktan susuzluktan ölürken burada bunu yazarken nasıl rahat ediyorsun? Hiç vicdan azabı çekmiyor musun?
(!) (!) (!)

Edit: @Webcam kullanan insan neyin garip olduğunu anlamadım. Duyarın babasını kasmış arkadaş, ben de buna espirikli bir cevap verdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı