Niye MSI MPG Z390 GAMING PRO Carbon ?

Orta üst seviye anakart olduğu için öneriliyor bu anakartın üstünde iki yüksek model mevcut daha ne olsun sence neye göre iyibir anakart değil pro carbon?

Orta üst seviye anakart olduğu için öneriliyor bu anakartın üstünde iki yüksek model mevcut daha ne olsun sence neye göre iyibir anakart değil pro carbon?
Yani edindiğim deneyimlerden i7-9700K işlemcisini kaldırabilecek bir anakart olmadığını anladım. Gerek VRM olsun gerek Overclock olsun çok başarısız bir anakart bence bunun yerine asus ve gigabyte tercih edilmeli.

Bende bu anakartı kullanıyorum ve çok memnunum .MSI arayüzü ve geliştirme uygulamaları çok başarılı . Benim kullandığım işlemci i5 9700KF modeli ancak aynı anakart üzerinde i9 9900 K kullanan kullanıcılarda var ve onlarda çok memnun . Asus yada Gigabyte tercih etmek yerine MSI ' ın daha üst seviye anakartları var . MEG serisi çok iyi .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı