Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 31 Ağustos 2023 #31 notnow dedi: Alakası yok. Genişletmek için tıkla... Tanıdığım çoğu kişi bunun için başlayıp bağımlı oldu. Sonuçta kimse bunu tadı için içmiyor.
notnow dedi: Alakası yok. Genişletmek için tıkla... Tanıdığım çoğu kişi bunun için başlayıp bağımlı oldu. Sonuçta kimse bunu tadı için içmiyor.
Leon Dayı Megapat Cep Doktoru Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 13.440 Makaleler 9 Çözümler 73 Yer İstanbul, Türkiye 31 Ağustos 2023 #33 EgeSivil dedi: Hayatımda sigara içmedim, denemedim. Anneme verdiğim söze devam:|. Genişletmek için tıkla... Bende içmedim asla içmeyeceğim! Tadını sevmiyorum. Anneme verdiğim sözü tutmaya devam.
EgeSivil dedi: Hayatımda sigara içmedim, denemedim. Anneme verdiğim söze devam:|. Genişletmek için tıkla... Bende içmedim asla içmeyeceğim! Tadını sevmiyorum. Anneme verdiğim sözü tutmaya devam.
BenSuçsuzumHakimBey Picopat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 221 31 Ağustos 2023 #34 Dertli iken iyi oluyor. Oyle aman aman icmem ayda 1-2 tane zor.