Çözüldü NnT - Mokushiroku no Yonkishi 2. Sezonu nereden izleyebiliriz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Serinin 1. Sezonunu izledim ama 2. Sezonu izlerken izlediğim site kapandı. Açıldıktan sonra baktım belirli bölümler var sadece. Yanılmıyorsam 2. Sezonu bitmiş olması lazım.

İzleyecek düzgün bir site linki bırakabilir misiniz?

Çözüm

Hocam üstte yazdığım her şeyi unutun.

2. sezon 12 bölümmuş bende tam 12 bölüm izleyeceğiniz siteyi buldum ancak ben Brave kullanıyorum daha doğrusu Brave'in reklam engelleyicisi açık sitede reklam var mı bilmiyorum varsa da Brave ücretsiz bir şekilde Play Store veya Apple Store'dan indirin ve öyle siteye girin.

Aniizle sitesinde sezon 2 12 bölüm tam var oradan izleyin.

Link

@EdoMinato

@EdoMinato hocam son bir şey soracağım sizin izlediğiniz filmler ve ovalar hangileri? Veya izlediniz mi?

Triss'tan dediğiniz kişinin macerası hangisi oluyor tam yazar mısınız?

Ayrıca animecixde sezon 2 var ancak 6 bölüm var geri kalan bölümlere bakacağım ilk 6 bölümü animecixden izleyebilirsiniz.
Not: 1. bölüm kapağı sizin konuya koyduğunuz görsel ile aynı.

Edit: Aniizle sitesinde 2. sezon 12 bölüm var 12. bölüm final mi? 12. bölüm 29 Aralık 2024 de eklenmiş.

Link

Dosya Ekleri

• IMG_20250402_231832.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
Tristanın macerası edinburg yazan seri. ONA olarak yayınlanmış bir yan hikaye. TV serisi olarak da yapılmadığı için düşük bütçeli, rezil animasyonlu bir seri, yani izlemek bile zaman kaybı ama karakteri tanımak için izleyebilirsin. Ben karaktere ısınamadığım için izlemedim, gereksiz buldum.

Konuya öylesine bir resim koymak istedim, Google da arattım bunu buldum. O resim four knight apoc un 2. Sezon 1. Bölümüne ait. Ben 2. Sezonu 8-9 a kadar izlemiştim ama dediğim gibi sonrası yok maalesef.

Hocam üstte yazdığım her şeyi unutun.

2. sezon 12 bölümmuş bende tam 12 bölüm izleyeceğiniz siteyi buldum ancak ben Brave kullanıyorum daha doğrusu Brave'in reklam engelleyicisi açık sitede reklam var mı bilmiyorum varsa da Brave ücretsiz bir şekilde Play Store veya Apple Store'dan indirin ve öyle siteye girin.

Aniizle sitesinde sezon 2 12 bölüm tam var oradan izleyin.

Link

@EdoMinato

@EdoMinato hocam son bir şey soracağım sizin izlediğiniz filmler ve ovalar hangileri? Veya izlediniz mi?

Son düzenleme:
Çözüm
Eyw hocam link için, bu arada mobilden izleyeceğim için hangi formatta yüklediklerine bakamıyorum. Videolar MP4 ise boyut yüksektir izleyemem, hevc ise boyut daha düşük olmalı. Acaba bana bunun bilgisini verebilir misin?

Boyut fazla ise PC yi kurduktan sonra izleyeceğim zira 2. Sezona GSM internetinin kotası yetmez.

Ana serinin 2. Sezonundan beri takip ettiğim için movieleri atlamadan izledim.

Ova ve Ona Lara bakmadım.

Hocam bende mobilden yazıyorum
Bence internet bakiyenin SS al 1 bölüm aç 10 dakika izle sonra bakiyeye tekrar bak anlarsın.
Kendimce bir sırlama yaptım 1 tane ova koydum.

Liste nasıl iyi midir?

Ha bir de meraktan.
PC'den dosya boyutuna yani MP4 mu olduğuna nasıl bakabiliyorsunuz?

Operatör 2 saatte bir harcama miktarını gösteriyor hocam o yüzden maalesef bakamıyorum.

X dosyaya sağ tıklayıp özelliklerine git orada yazar dosya boyutu.

Bu arada liste güzel, o sırada izleyebilirsin. 4. ve 5. Sezonda animasyon kalitesi rezalet ama serinin hatırına izle geç. Four knight a gelince düzelecek.

Hocam iyi de siteden izlerken dosyayı nasıl indiriyorsunuz?

1. sezonun ilk 2 bölümüne baktım güzeldi.

Hocam iyi de siteden izlerken dosyayı nasıl indiriyorsunuz?

1. sezonun ilk 2 bölümüne baktım güzeldi.

PC den izlerken IDM kullanıyorum veya video drive a atılmışsa direkt sitedeki bağlantıdan indiriyorum.

1.sezon 1.bölümün sonundaki " kimliğini açıklayarak tam karşılama kullandığı " ve 2. bölümdeki mızrağı geri gönderdiği sahne favorimdir.

Mızrağı geri gönderdiği sahneyi görerek başlamıştım seriye. Serinin tek eksiği 4 ve 5. Sezonun leşliği. Orada sanırım stüdyo değişikliği yaptılar. Azıcık üstüne düşülse efsane bir seri, efsane fightların döndüğü sezonlara yazık etmişler.

Hocam bende size birer seri önereyim the beginning after the end manwhası çok iyi hatta bugün animesini 1. bölümü çıktı ben novelde güncele yakınım noveli baş yapıt yani Naruto, Bleach, One Piece seviyelerinde manwhanın bittiği yere kadar okuyun sonra novele geçin.
Noveli uzun biraz 1.5-2 ayda filan bitirirsiniz manwhası 219 bölüm var her hafta yeni manwha bölümü çıkıyor ancak manwha novele göre çok geride manwha şu an 219 bölüm novele yetişmesi için 1000 bölüm olması lazım en az.
Noveli zaten noveller arasında big3'te hatta bana göre en iyi novel ( birçok novel okuyucusuda benimle aynı fikirde)
10/9.7 (kendi verdiğim puan)

PC'den izlerken IDM kullanıyorum veya video Drive'a atılmışsa direkt sitedeki bağlantıdan indiriyorum.

Ben çok güvenemiyorum indirmeye dediğim gibi nyaa.si den yüksek beğeni alan bölümleri tek indiriyorum ya da sezonluk paketler oluyor örnek Solo Leveling sezon 2 yazıyor onu indirince bütün sezon iniyor.

Maalesef manga, manhwa veya novel okuyucusu değilim. PC ye geçebilsem izlemek için sıraladığım 100+ seri vardır. Ha kalitesine göre öne çekebilirim, bu yüzden önerdiğin seriye mutlaka bakacağım ama manhwa veya novelini okuyacağımı sanmıyorum.

Animeleri indirerek izliyorum çünkü oynatıcılar o kadar berbat ki 1000mbps download hızı olan bir PC de X animeyi açtım yine de oynatıcısı donuyor. Bu sebeple herhangi bir X animeyi direkt indirmek çok daha sorunsuz.

Büyük çeviri grupları tek link sunuyor o daha da güzel. Misal ben nanatsunun 1. sezonunu puzzlefansubs dan tek link indirmiştim. Tabi puzzle daha sonra yalan oldu gitti.

Favorimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…