Çözüldü NnT - Mokushiroku no Yonkishi 2. Sezonu nereden izleyebiliriz?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Serinin 1. Sezonunu izledim ama 2. Sezonu izlerken izlediğim site kapandı. Açıldıktan sonra baktım belirli bölümler var sadece. Yanılmıyorsam 2. Sezonu bitmiş olması lazım.

İzleyecek düzgün bir site linki bırakabilir misiniz?

images (9).jpeg

Çözüm
Tristanın macerası edinburg yazan seri. Ona olarak yayınlanmış bir yan hikaye. TV serisi olarak da yapılmadığı için düşük bütçeli, rezil animasyonlu bir seri, yani izlemek bile zaman kaybı ama karakteri tanımak için izleyebilirsin. Ben karaktere ısınamadığım için izlemedim, gereksiz buldum.

Konuya öylesine bir resim koymak istedim, Google da arattım bunu buldum. O resim four Knight apoc un 2. sezon 1. bölümüne ait. Ben 2. sezonu 8-9'a kadar izlemiştim ama dediğim gibi sonrası yok maalesef.

Hocam üstte yazdığım her şeyi unutun.

2. sezon 12 bölümmuş bende tam 12 bölüm izleyeceğiniz siteyi buldum ancak ben Brave kullanıyorum daha doğrusu Brave'in reklam engelleyicisi açık sitede reklam var mı bilmiyorum varsa da Brave ücretsiz bir şekilde Play Store veya Apple Store'dan indirin ve öyle siteye girin.

Aniizle sitesinde sezon 2 12 bölüm tam var oradan izleyin.

Link

@EdoMinato

@EdoMinato hocam son bir şey soracağım sizin izlediğiniz filmler ve ovalar hangileri? Veya izlediniz mi?
Serinin 1. sezonunu izledim ama 2. sezonu izlerken izlediğim site kapandı. Açıldıktan sonra baktım belirli bölümler var sadece. Yanılmıyorsam 2. sezonu bitmiş olması lazım.

Eki Görüntüle 2460181

Linkini bıraktığım videoda nasıl anime indirip Türkçeye AI ile çevireceğinizi anlatıyor.

Video

Bakabilirsiniz.

Not: Videoda nyaa.si sitesini kullanıyor en iyisi o zaten ancak indirdiğiniz anime bölümlerinin yanında like sayısı var en yüksek olanı indirin.

Ayrıca bir animenin yeni bölümü çıkar çıkmaz indirmeyin sitenin moderatörleri kontrol etsin bir.

Ayrıca oynatıcı olarak Media encoder indirin.

Nyaa.si sitesine girdiniz ve atıyorum Demon Slayer sezon 4 bölüm 7 indireceksiniz bunu.
Arama çubuğuna düz yazarsanız sonuç çıkmaz mantık şöyle " serinin adı+s0kaçıncı sezon+e0kaçıncı bölüm "

Demon Slayer sezon 4 bölüm 7 yazılışı şöyledir:

" Demon Slayer S04E07 "

Site olarak animecix, seicode, openanime öneririm onlarda var mı bakayım.

Serinin 1. sezonunu izledim ama 2. sezonu izlerken izlediğim site kapandı. Açıldıktan sonra baktım belirli bölümler var sadece. Yanılmıyorsam 2. sezonu bitmiş olması lazım.

Eki Görüntüle 2460181

Ayrıca bende bu seriye başlayacağım bu anime yan hikaye filan mi?

Bir de hangi siteden izliyordunuz?

Son düzenleme:
Linkini bıraktığım videoda nasıl anime indirip Türkçeye AI ile çevireceğinizi anlatıyor.

Video

Bakabilirsiniz.

Not: Videoda nyaa.si sitesini kullanıyor en iyisi o zaten ancak indirdiğiniz anime bölümlerinin yanında like sayısı var en yüksek olanı indirin.

Ayrıca bir animenin yeni bölümü çıkar çıkmaz indirmeyin sitenin moderatörleri kontrol etsin bir.

Ayrıca oynatıcı olarak Media encoder indirin.

Nyaa.si sitesine girdiniz ve atıyorum Demon Slayer sezon 4 bölüm 7 indireceksiniz bunu.
Arama çubuğuna düz yazarsanız sonuç çıkmaz mantık şöyle " serinin adı+s0kaçıncı sezon+e0kaçıncı bölüm "

Demon Slayer sezon 4 bölüm 7 yazılışı şöyledir:

" Demon Slayer S04E07 "

Site olarak animecix, seicode, openanime öneririm onlarda var mı bakayım.

Ayrıca bende bu seriye başlayacağım bu anime yan hikaye filan mi?

Bir de hangi siteden izliyordunuz?
Öncelikle yorum için teşekkürler.

Nyaa sitesini uzun yıllardır kullanırım. Yani arayıp bulma konusunda sorun yaşamam. Ama şuan PC kullanamadığım için, çeviri varsa ancak mobilden izleyebilirim yoksa dediklerini yapar çeviri olayına dalardım hocam.

Animeyi diziwatch dan izliyordum. Ama çevirisi eksik. Söylediğin sitelere de baktım oralarda da yok maalesef. Olmadı PC ye geçince kendim çevirerek izlerim.

Son olarak serinin devamı, yan hikaye değil.

Baş düşman kaosun gücü ile yozlaşan Arthur Pendragon.

Diziwatch sizin için uygun mu?
Oradan izliyordum ama çeviri eksikti.

Son düzenleme:

Nyaa sitesini uzun yıllardır kullanırım. Yani arayıp bulma konusunda sorun yaşamam. Ama şu an PC kullanamadığım için, çeviri varsa ancak mobilden izleyebilirim yoksa dediklerini yapar çeviri olayına dalardım hocam.

Animeyi diziwatchdan izliyordum. Ama çevirisi eksik.

Baş düşman kaosun gücü ile yozlaşan Arthur pendragon.

Hocam animecixe bakın orada tammı orada yoksa seicode, openanime bakın buralardada yoksa türkanimetvde kesin vardır son çare buraya bakın.
Attığım videoyu izleyiniz 8 dakika zaten bende çeviriden filan anlamam video ile öğrendim basit yani PC'de kullanırsınız ileride.

Nyaa sitesini uzun yıllardır kullanırım. Yani arayıp bulma konusunda sorun yaşamam. Ama şu an PC kullanamadığım için, çeviri varsa ancak mobilden izleyebilirim yoksa dediklerini yapar çeviri olayına dalardım hocam.

Animeyi diziwatchdan izliyordum. Ama çevirisi eksik. Söylediğin sitelere de baktım oralarda da yok maalesef. Olmadı PC'ye geçince kendim çevirerek izlerim.

Baş düşman kaosun gücü ile yozlaşan Arthur pendragon.

Bir de izleme sırası nasıl olmalı bu seride karmaşıkda biraz rica ederdem yazabilir misiniz?
Bir de Netflix'de var mı tam yoksa eksik eksik mi?

Edit: 2 liste buldum hangisi daha iyi?

Liste linki

Liste linki 2

Son düzenleme:
Hocam animecixe bakın orada tammı orada yoksa seicode, openanime bakın buralardada yoksa türkanimetvde kesin vardır son çare buraya bakın.
Attığım videoyu izleyiniz 8 dakika zaten bende çeviriden filan anlamam video ile öğrendim basit yani PC'de kullanırsınız ileride.

Bir de izleme sırası nasıl olmalı bu seride karmaşıkda biraz rica ederdem yazabilir misiniz?
Bir de Netflix'de var mı tam yoksa eksik eksik mi?

Edit: 2 liste buldum hangisi daha iyi?

Liste linki

Liste linki 2

Turkanimede izlemek istediğimin 1. Sezonu bile tamamı yoktu sanırım. Ama diğer tüm sezonlar var.

Netflix hesabım olmadığı için orada var mı bakamıyorum maalesef.

Attığın linklerden 1. sine göre izleyebilirsin.

En son izleyeceğinde kaos olaylarına daldıkları benim aradığım sezon.

Turkanimede izlemek istediğimin 1. sezonu bile tamamı yoktu sanırım. Ama diğer tüm sezonlar var.

Attığın linklerden 1.sine göre izleyebilirsin.

The seven deadly sins: Dragon's judgement (5. sezon) bu mu?

2. olan listede ekstra bir şeyler var anlamadım.

Turkanimede izlemek istediğimin 1. sezonu bile tamamı yoktu sanırım. Ama diğer tüm sezonlar var.

Attığın linklerden 1.sine göre izleyebilirsin.

2. listede ekstra olarak şunlar var:
The seven deadly sins: Grudge of edinburgh part 1 (2022)

The seven deadly sins: Four knights of the apocalypse (2023)

The seven deadly sins: Grudge of edinburgh part 2 (2023)

The seven deadly sins: Four knights of the apocalypse season 2 (2024)

Evet 5. Sezon. Ova ve movieler ana hikayeye pek de etki etmediğinden direkt sezonları izle bence. Diğerinde daha çok olduğundan onu önermedim.

Four knight dediği benim aradığım sezon. Yani en son izleyeceğin o.

Nanatsu no Taizai: Ensa no Edinburgh u izlemedim. Son sezondan sonra direkt four knight a geçtim.

Evet 5. sezon. Ova ve movieler ana hikayeye pek de etki etmediğinden direkt sezonları izle bence. Diğerinde daha çok olduğundan onu önermedim.

Four Knight dediği benim aradığım sezon. Yani en son izleyeceğin o.

Hocam karıştı şimdi anladığım düz sezonları izlemek lazım film ve ovalar gereksiz.

5 sezondan sonra şunları izlemek lazım

Evet 5. sezon. Ova ve movieler ana hikayeye pek de etki etmediğinden direkt sezonları izle bence. Diğerinde daha çok olduğundan onu önermedim.

Four Knight dediği benim aradığım sezon. Yani en son izleyeceğin o.

Nanatsu no taizai: Ensa no edinburgh u izlemedim. Son sezondan sonra direkt four Knight'a geçtim.

Sizin aradığınız 2024 de çıkan sezon 2 yani.

@EdoMinato like koyduğunuza göre izleme sırası doğru ve sizin aradığınız 2024'te çıkan sezon 2 anladım.

Son düzenleme:
Hocam karıştı şimdi anladığım düz sezonları izlemek lazım film ve ovalar gereksiz.

5 sezondan sonra şunları izlemek lazım

Sizin aradığınız 2024 de çıkan sezon 2 yani.
Evet benim aradığım o.

Bu arada Tristanın 40ar dklık 2 bölümlük macerasını pek de merak etmiyorum çünkü babasını sevsem de Tristan şuan pek ilgimi çekmedi ama sen izlemek istersen yazdığın sırada izleyebilirsin. Ama şöyle de birşey var, izledikçe seveceğin karakterler olacaktır. O karakterlerin öne çıktığı movieleri sonradan izlemek belki acayip gelebilir sonuçta ölüm var kalım var. :)

Bu yüzden kronolojik gidecem dersen liste 2 ye göre gidebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı