Çözüldü "No bootable device insert boot disk and press any key" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

627056

Centipat
Windows üzerine MX Linux kurdum ama Windows kayboldu. Üstüne USB'den dağıtım deneyeyim derken MX Linux da gitti. Bilgisayarı açınca "no bootable device insert boot disk and press any key" hatası veriyor. Kaybolan dağıtımları geri getirme ya da üstüne işletim sistemi kurabilir miyim?

Çözüm
Linux USB'ye ihtiyacınız var. OTG kablonuz varsa telefona Ventoy kurup USB'ye Ventoy kurduktan sonra içine Linux ISO dosyası atıp GRUB'ı, yani Bootloader'ı tekrar kurabilirsiniz.

Geliştirici, uygulama açıklamasına "Bu resmi olmayan bir uygulamadır" yazmış.
Yorumlara bakıldığında işe yaradı yazan var. Deneyebilirsiniz.
Linux USB'ye ihtiyacınız var. OTG kablonuz varsa telefona Ventoy kurup USB'ye Ventoy kurduktan sonra içine Linux ISO dosyası atıp GRUB'ı, yani Bootloader'ı tekrar kurabilirsiniz.

Geliştirici, uygulama açıklamasına "Bu resmi olmayan bir uygulamadır" yazmış.

Çözüm

Geliştirici, uygulama açıklamasına "bu resmi olmayan bir uygulamadır" yazmış.

Teşekkürler bende öyle yapmayı planlıyordum. Kalıcı olarak hard diske nasıl kurarım onu merak ediyorum da cevaplarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler bende öyle yapmayı planlıyordum. Kalıcı olarak hard diske nasıl kurarım onu merak ediyorum da cevaplarsanız sevinirim.

Ayrı konu açın onun için. Eğer yukarıdaki mesaj çözüm olursa çözüm olarak işaretleyin. İleri başka kişiler de bu konuya bakıp çözüm alabilir bu sayede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı