No Man's Sky 2021'de oynanır mı?

Krmassil24

Hectopat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, oyunu almayı düşünüyorum. Firma bayağı yol kat etmiş deniyor. Oyun ilk çıktığında rezaletti. Görevler falan nasıl, oyun akıcı mı? Bunlardan bahsederseniz mutlu olurum.

Ben 1650 ile akıcı oynadım. Oyun fena hale gelmemiş en azından eğlenceli. Ama tekli oynarken o kadar eğlenebileceğini sanmam. Ben arkadaşım ile oynadım ona rağmen başka oyunlar kadar eğlenemedim.

Merhaba arkadaşlar, oyunu almayı düşünüyorum. Firma bayağı yol kat etmiş deniyor. Oyun ilk çıktığında rezaletti. Görevler falan nasıl, oyun akıcı mı? Bunlardan bahsederseniz mutlu olurum.

Tek oynayacaksanız değmez ama takım olarak oynarsanız sarabilir belki. Çok bir beklentiniz olmasın ama. İndirimde almaya çalışın.

Xbox Game Pass for PC içerisinde hala bulunmakta, oyunu satın almak yerine oradan deneyebilirsiniz. Onun dışında :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Ve bu arada 150 TL imiş. Alma derim. Xbox Game Pass de bulunuyor. Oradan deneyebilirsin.

İndirimde 75 lira oluyor öyle almayı düşünüyorum daha çok Single Player için düşünüyordum ama Game Pass olan bayağı arkadaşım var onlarla da oynarım.

Bu arada 1050 ti’da oyun nasıl çalışır

İndirimde 75 lira oluyor öyle almayı düşünüyorum daha çok Single Player için düşünüyordum ama Game Pass olan bayağı arkadaşım var onlarla da oynarım.

Hocam cross platform desteği var mı yok mu bilmiyorum. Game Pass ve Steam bazı oyunlarda birlikte oynarken bazılarında oynayamıyor. Mesela ben Human: Fall Flat'i arkadaşlarımla oynayamadım çünkü onlar Steam, ben ise Game Pass'den oynuyordum.
Bu arada 1050 Ti'da oyun nasıl çalışır.

İyi çalışır hocam. En azından optimizasyon sıkıntısı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…