Xbox PC No Man's Sky 68 TL!

Neye göre aynıydı zaten sadece incelemelere bakarsanız çok rahat anlaşılır oyunun çok fazla değiştiğini iyi anlamda.

Eki Görüntüle 2374994

Eki Görüntüle 2374995

%80 olduğu zamanlar oyun vadettiği şeyleri yapamıyordu ama sonradan o kadar büyük güncellemeler getirdilerki %97ye çıktı yorumlar sadece bu görsel bile yeterli. Oyunun türünü beğenmediyseniz nefret kusmaya gerek yok beğenmeyebilirsiniz bence de herkese hitap etmeyebilir. 29 adet büyük güncelleme gelmiş oyun çıktığından beri küçük güncellemlere sayarsak yüze yaklaşır sayı adamlar hata yaptı ama düzeltmeyide bildi hakkını vermek lazım.
Hem de bu büyük güncellemelerin hiçbirisini ücretli yapmadılar. Resmen çıktığı günkü utancın kefareti olarak senelerdir bebek gibi bakıyorlar oyuna. Başka firma olsaydı umrunda olmazdı. Şu anda 2 dolar bile etmeyen satış fiyatıyla bence kesinlikle alınmalı denenmeli.

Hem de bu büyük güncellemelerin hiçbirisini ücretli yapmadılar. Resmen çıktığı günkü utancın kefareti olarak senelerdir bebek gibi bakıyorlar oyuna. Başka firma olsaydı umurunda olmazdı. Şu anda 2 dolar bile etmeyen satış fiyatıyla bence kesinlikle alınmalı denenmeli.

Kesinlikle çoğu firmanın yapamadığı büyüklüğü yaptılar güncelleme konusunda. Ben sıkılırım diye korkan varsa arkadaşınıza hediye edin beraber oynarsınız her türlü akar gider 50 gr tavuk döner parası oyun.

Aldım, oynadım, şimdi de iade talebi oluşturdum oyunu silip, sarmıyor.

Oyun biraz ağır. Game Pass'te oynamıştım. Sırf gezegen gezegen gezip malzeme topluyordum chill chill.

1734305117074.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncellemeler geç geliyordu önceden Microsoft'da. Hala öyle mi?

Maalesef o konuyu bilemiyorum hocam. Sürümünü bulmaya çalıştım oyunun sayfasından ama bilgi verilmemiş oyunu indiren olursa sürümünü yazarsa seviniriz. Tek bulabildiğim Microsoft oyun sayfasında güncellemenin ismi var Steam'den karşılaştırdığımda yazan güncelleme stema Temmuz'da gelmiş. Ama yorumlarda güncellemeler 1 hafta sonradan geliyor yazmışlar bence son sürüm olma ihtimali yüksek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı