Xbox No Man's Sky 68 TL!

Başlık açamıyorum da , burdan yazayım
Bugün çıkış yapan star trucker oyunu Microsoft da 72 tl büyük ihtimalle yanlış girildi fiyatı steam da 11 dolar

Hocam sizden görüp direkt satın aldım bende. En kötü durur kenarda. Oyun hakkında hic bir fikrim yok.
Oyun sürüş similasyonu ETS 2 nin bir türevi ETS yi uzunca yıllar oynamıştım ,oyunun yapım aşamasında ekip ile de irtibata geçmeyi ( oyunun arcade simülasyon dengesinin iyi ayarlanması gerektiğini , o koskoca uzay boşluğunda yalnızlık hissini vermeleri , gezegenlerin yanından geçerken seyredebilmeyi , Türkçe dili eklemelerini , kısaca ETS nin yaptığı hataları tekrar etmemelerini vs vs)denedim ama ne kadar etkili oldu bilmiyorum çünkü oyunu aldım ama yüklemedim daha belki dediğim gibi ETS - ATS ye alternatif arayanlar olursa faydalansınlar :)

Böyle bir oyunun bu fiyata düşmesi harika eğer uzaya ilginiz varsa bu fırsatı kaçırmamanız gereken bir oyun.

1725621531934.png

İlk çıktığı zaman bayağı linçlenen bir oyundu çünkü beklentileri karşılamıyordu. Şu an oynanabilir düzeyde olmalı, isterseniz bir fırsat verebilirsiniz.

Bu fiyata kaçırılmayacak bir fırsat bence. Geçen ay Game Pass üzerinden denedim ve kendisini oynattı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı