Microsoft Store No Man's Sky 68 TL

Oyun gerçekten çok güzelmiş. Bana Subnauticayı hatırlattı ama daha devasa bir boyutta. Oyunun içine girmek epey kısa sürdü ve kendisine fazlasıyla bağlıyor. Ama kötü bir tarafı var hayvani zamanınızı çalıyor.
Ayrıca ek bilgi vereyim hocam. Oyun tarihindeki en büyük haritaya sahip, random-generated bir harita sistemine sahip olduğu için.

Ayrıca ek bilgi vereyim hocam. Oyun tarihindeki en büyük haritaya sahip, random-generated bir harita sistemine sahip olduğu için.
Evet o yüzden bir süre sonra kendisini tekrarlıyor diyorlar ama ne önemi var epey dolu bir oyun gibi görünüyor. Adamlar böyle oyunu resmen bedavaya veriyorlar. Kim bilir kaç saat insanı bağlayacak. :)

Evet o yüzden bir süre sonra kendisini tekrarlıyor diyorlar ama ne önemi var epey dolu bir oyun gibi görünüyor. Adamlar böyle oyunu resmen bedavaya veriyorlar. Kim bilir kaç saat insanı bağlayacak. :)
Ben zamanında korsan oynamak zorunda kalmıştım maalesef. O zaman oynadığım ilk sürümüydü bir de. O haliyle bile aklımın bir köşesinde yer alıyor hala.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı