Çözüldü No Man's Sky Multiplayer menüsü yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

EwNarM

Hectopat
Daha fazla  
Normalde oyuna girdiğimizde bize multiplayer ya da singleplayer diye iki seçenek sunması gerekiyorken beni direkt singleplayer kısmına atıyor ve multiplayer seçeneğinin olduğu kısma girmeme izin vermiyor. Ne yapmam gerekiyor?

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Menünün şu anda bununla alakası yok ve bende herkeste multiplayer yazan kısım yok.
Sorunu çözdüm, çözümü şu şekilde:
Xbox hesabınız reşit yaşta değilse multiplayer kısmı açılmıyor. Yaşı değiştirilebiliyor mu pek emin değilim ama yeni hesap açtım ve yaşını büyüttüm. Şu anda çalışıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Menünün şu anda bununla alakası yok ve bende herkeste multiplayer yazan kısım yok.
Sorunu çözdüm, çözümü şu şekilde:
Xbox hesabınız reşit yaşta değilse multiplayer kısmı açılmıyor. Yaşı değiştirilebiliyor mu pek emin değilim ama yeni hesap açtım ve yaşını büyüttüm. Şu anda çalışıyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı