"No sıgnal" bazen "Cable not connected" hatası

cimcifenes

Femtopat
Daha fazla  
2 Saattir uğraşıyorum klavye mouse ve kasadaki her şeyin ışığı yanıyor ama görüntü gelmiyor. 2 farklı dönüştürücü ve VGA kablosunda denedim. Monitör değiştirdim olmadı. İşlemci anakart yeni acaba ondan mıdır? Daha driver kurulmadı.
  • BIOS pili tak çıkar yaptım.
  • RAM'lerin slotlarını değiştirdim birini çıkardım silgi ile sildim.
  • Ekran kartını tak çıkar yaptım.
  • Direkt HDMI ile televizyonda denedim.
Ekran kartı 2. el ama sağlam işlemci anakartı 0 aldım. Ayrıca bazen no sıgnal bazen cable not connected hatası veriyor.
Hemen hemen forumlardaki tüm yazılanları denedim. İnancım falan kalmadı.

Dosya Ekleri

• IMG_20210106_220259.jpg
    IMG_20210106_220259.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 55
Hocam, sistem nedir? Dahili grafik birimi varsa, anakarta takıp deneyin.

Bakın aynısı bende olmuştu :
%45 ekran kartı sorunlu.
%20 VGA kablosu sorunlu.
%15 RAM kaynaklı.
%20 İşlemcinin oturmaması, anakartın slot arızası, köprülerden birinin zayıflaması.

İhtimaller bunlar, yarın bilgisayarcıya götür ekran kartı taktır, açılır büyük ihtimal.

Ekran kartınız nedir sayın @cimcifenes ? Sorun genelde ekran kartı kaynaklı.
İ5 10400F H410M-K rx 570 rog strix 240 ssd Sandisk ve seagate 2tb hdd var psu ise 550 watt Thermaltake
Bakın aynısı bende olmuştu :
%45 ekran kartı sorunlu.
%20 VGA kablosu sorunlu.
%15 RAM kaynaklı.
%20 İşlemcinin oturmaması, anakartın slot arızası, köprülerden birinin zayıflaması.

İhtimaller bunlar, yarın bilgisayarcıya götür ekran kartı taktır, açılır büyük ihtimal.
Peki bu anakart ve işlemci yeni apu da değil içinde driver da yüklü değil o yüzden olmasın mı?
Sorun ekran kartındaymış 2. el aldım garantisi de yok para da bitti kaldık böyle
Sorun ekran kartındaymış 2. el aldım garantisi de yok napcam bilmiyorum

Son düzenleme:
i5 10400F H410M-K RX 570 ROG STRIX 240 SSD SanDisk ve Seagate 2TB HDD var PSU ise 550 Watt Thermaltake

Peki bu anakart ve işlemci yeni APU da değil içinde driver da yüklü değil o yüzden olmasın mı?
Sorun ekran kartındaymış 2. el aldım garantisi de yok para da bitti kaldık böyle
Sorun ekran kartındaymış 2. el aldım garantisi de yok napcam bilmiyorum

Naptın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı