Çözüldü "No Signal" Display Port Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SparkLun

Hectopat
Daha fazla  
Ev tadilattaydi kasayı falan tamamen söktüm. 2 ay kullanmadım. Bu 2 ay içinde depremde meydana geldi ama kasa falan her şey sağlam bir şey olmadı. Bilgisayari açmayı denedim ama ekran gelmiyor sinyal alamıyorum. Acaba sarsintidan falan soğutucu yerinden mi oynadı?

Tamam. Soğutucu veya işlemci soketi çıkma ihtimali var mı acaba bir sarsıntıda

Hocam kabloları kontrol edebilir misin sarsıntıda çok etkisi olmaz kablolara ama belki yine de kontrol etmekten zarar gelmez

Çözüm
Hocam kabloları kontrol edebilir misin sarsıntıda çok etkisi olmaz kablolara ama belki yine de kontrol etmekten zarar gelmez

Takılı her şey, ekran hiç gelmiyor. No Signal hatası bile yok. Sadece monitörü tekrar açıp kapatınca geliyor DisplayPort no Signal.

Son düzenleyen: Moderatör:
Görüntü kablosu PSU bağlı değil değil mi? Ekran kartına takılması gerekiyor.

Dediğinizi yaptım ekran kartındanmış. RAM'leri söküp çıkarmıştım. Şimdi sistem 8 GB RAM gözüküyor. 16 GB sistemim.

Ekran kartını söküp çıkardım sorun çözüldü. Ancak sistemim 16 GB. Şimdi 8 GB gözüküyor. RAM'i tekrar söküp takacağım bakalim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı