"No Signal entering energy saving mod shortly" hatası

Vittorio03

Hectopat
Arkadaşlar selam. Bilgisayarı birkaç saat önce aldım geldim kurdum ve monitör bilgisayarı algılamıyor. Kabloyu mu görmüyor anlamadım yoksa sıkıntı kasada olabilir mi? Yarın kabloyu götüreceğim fakat sizin de fikirlerinizi görmek istiyorum. Verdiği "no Signal entering energy saving mod shortly".

Görüntü çıkışı yok. Veya monitör alamıyor. Ekran kartı ve ekran kartının güç kabloları bağlı mı? Görüntü kablosunu ekran kartına taktığınıza emin misiniz? Eğer onboard ile görüntü alabiliyorsanız ekran kartınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim. (Bağlantıları vs.)

Kısaca sinyal yok diyor, hem monitörün hem de kasanın bütün giriş ve çıkışlarını sırasıyla deneyin, farklı kablo deneyin. Ayrıca monitör ayarlarından giriş değiştirmeniz gerekli olabilir.

Olmazsa ya ekran kartı ya da monitör sorunlu denebilir.

@morphed

Kısaca sinyal yok diyor, hem monitörün hem de kasanın bütün giriş ve çıkışlarını sırasıyla deneyin, farklı kablo deneyin. Ayrıca monitör ayarlarından giriş değiştirmeniz gerekli olabilir.

Olmazsa ya ekran kartı ya da monitör sorunlu denebilir.

Elimde DisplayPort dışı başka kablo yok ve tek bir DisplayPort girişi var. Umarım sorun kablodadır yoksa diğer türlü işim çok uzayacak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı