Yeni alınan R5 7600X - RTX 4070 Super sistem "no signal entering saving mod shortly" hatası veriyor

PoyrazYılmaz35

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 GB RAM
SSD veya HDD modeli
1 TB Samsung 980
Ekran kartı
RTX 4070 Super Dual
Anakart
Ryzen 5 7600x
İşlemci
asus b 650 m plus wifi
3 hafta once yeni masaustu bilgisayar ve monitor aldım LG, son 2 gundur oyun oynarken bir anda bu hatayı verıyor, monıtor kapanıyor. PC çalışıyor ama monıtore ekran gelmıyor, bir daha PC yeniden başlatınca geliyor görüntü. Çözümü için araştırdım baktım ama olmuyor, girişi DisplayPort bu arada çözümü var mı? Çok can sıkmaya başladı

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sık kapanma yapmıyorsa oynayın.

Tamamdir cok sağ olun iyi aksamlar.

Sorun hala çozulmedi bu sefer ekran kartinin uzerinde isik yanmaya basladi

Sorunu hala çozemedim ekran gidiyor ama kasa calisiyor mouse ve klavye isiklarida yaniyor vatana goturdugumde kasa 17 saat acik kalip hiç kapanmammis eve geldiginde direk kapandi sorun ne olabilir mi cidden artik yoruldumya bir çözümü yok mu bunun.

Son düzenleme:
Sistemi vatana götürüp sizde nerede görüntü gidiyorsa aynı şeyi yaptırıp kontrol ettirin, sizde başında olun.

Monitoru ayri kasayi ayri yerde baktirdigimiz icin olabilir dediginiz seyi deneyeceğim.

Sorun hala cozulmedi en son ekran karti NVIDIA destege yazdim bayağı şey yaptirdilar DDU'yla driver sildirtiler falan biosdab inteligent Graphics ayarlarini falan kapattirdilar gine olmadi en son bir bench mark gibi bir uygulama yuklettirdiler 1 saat surebilir dediler onda hata verirse ya da sistem cokerse ekran kartindan dolayi dediler ve benchmarkta ayni hatayi aldim garantiye yolladim daha kargoda ekran karti tekrar elime ulastiginda ya da nasıl bir sorun varmis yazarim buraya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı