Arkadaşlar, yeni bir bilgisayar aldım her şey tamam. HDMI kablosunuda taktım ekran kartına sonra monitöre fakat bilgisayarım açıldıktan sonra bayağı bir fan sesi yapıyor. 2 3 dakika Windows'ta görüntü alıp birden ekranım gidiyor ve no Signal hatası alıp simsiyah ekranla kalıyorum. Bilgisayarım daha yeni acaba ne gibi bir yanlış yapıyorum, bunun çözümü nedir?
Aoc 24" 24G2AE 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Aoc 24" 24G2AE 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Şimdi monitörün içerisinden display port kablosu mı çıktı HDMI mı ?
Bir de şimdi monitörün ya arka kısmında yada alt kısmında tuşlar olur kontrol et tuş varsa her tuşun altında işlevi yazar zaten ordan tuşa basarak taktığın görüntü giriş kablosunun modunu seçmen gerekiyor sonra ekran gelir zaten . Anlayamazsan kendi monitörümden video çekip atabilirim.
Şimdi monitörün içerisinden display port kablosu mı çıktı HDMI mı ?
Bir de şimdi monitörün ya arka kısmında yada alt kısmında tuşlar olur kontrol et tuş varsa her tuşun altında işlevi yazar zaten ordan tuşa basarak taktığın görüntü giriş kablosunun modunu seçmen gerekiyor sonra ekran gelir zaten . Anlayamazsan kendi monitörümden video çekip atabilirim.