No Signal sorunu

Pirhan

Centipat
Merhaba arkadaşlar. Bende şöyle bir sistem var:
B450 M S2H anakart.
Ryzen5 2600 işlemci
XFX 590 ekran kartı.
16 GB RAM.
240 GB SSD var

CS oynarken bu bilgisayar kendini kapatmıyor. Bayağı 10 11 saat oyun normal sıcaklıkta 50 60 arası gidiyor.
Ama bu gün ablam PUBG girdi ve bilgisayar kendini kapattı. Kapattı ama kasa çalışmaya devam ediyordu kasada fanlar renkli dönüyor. Işıkları dönüyor ama klavyem RGB onun renkleri mesela kapanıyor. Ekranda no signal yazıyor. Bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç kasayı temizlediniz mi yada ramleri veya parçaları söktünüz mü gün içerisinde?

Ama sorun ekran kartını yoran oyunlarda. Mesela PUBG Witcher gibi oyunlar ekran kartı yorar bu oyunlarda kapatması garip açıkçası.

Ama sorun ekran kartını yoran oyunlarda. Mesela PUBG Witcher gibi oyunlar ekran kartı yorar bu oyunlarda kapatması garip açıkçası.
Haa ben kapanıp hiç açılmadığını sandım ekran kartını yoran oyunlarda çok fazla sıcaklık olursa kendini kapatabiliyor bilgisayar o konuda pek bir bilgim yok hocam

eğer yapabiliorsan pc yi komple söküp eldivenle topla, bios pilini çıkarmayı ihmal etme, tekrar kapanırsa sorun sıcaklık değerlerindedir ekstra program kullanıp oyun oynarken sıcaklıkları gözlemle aşırı ısınmadan ekran gidiyorsa ekran kartı driver güncelle ve fan kontrollerinin otomatik oldugundan emin ol

Manueldeymiş fan kontrolleri otomatiğe aldım ama gene de attı bence ben bunu aldığım siteye geri göndereyim onlar baksınlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…