crazyboy98 Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 28 30 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar kasa çalışıyor fakat monitörde no video ınput yazıyor. Görüntü gelmiyor.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 30 Temmuz 2020 #2 Bu, kasanın çalışmadığı anlamına gelir... Eğer Onboard GPU varsa harici ekran kartını söküp görüntü bağlantısını anakarta yaparak çalıştırmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Bu, kasanın çalışmadığı anlamına gelir... Eğer Onboard GPU varsa harici ekran kartını söküp görüntü bağlantısını anakarta yaparak çalıştırmayı deneyin.
KS KS crazyboy98 Decapat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 28 30 Temmuz 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Bu, kasanın çalışmadığı anlamına gelir... Eğer Onboard GPU varsa harici ekran kartını söküp görüntü bağlantısını anakarta yaparak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim yine bir sonuc alamadım :/ gercekten her yeri araştırdım forumları videolara falan baktım galiba cozümü yok en son olarak tamire yollayacagız galiba :/ Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Bu, kasanın çalışmadığı anlamına gelir... Eğer Onboard GPU varsa harici ekran kartını söküp görüntü bağlantısını anakarta yaparak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim yine bir sonuc alamadım :/ gercekten her yeri araştırdım forumları videolara falan baktım galiba cozümü yok en son olarak tamire yollayacagız galiba :/
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 30 Temmuz 2020 #4 RAM'leri sök tak. Tek RAM ile dene. Clear CMOS yap. Olmazsa anakart arızası olabilir. Tabi işlemci içinde GPU olduğunu varsayıyorum yukarıdaki cevap için de. Artı 0 Eksi
RAM'leri sök tak. Tek RAM ile dene. Clear CMOS yap. Olmazsa anakart arızası olabilir. Tabi işlemci içinde GPU olduğunu varsayıyorum yukarıdaki cevap için de.