Noctua NF-F12 PWM vs Akasa Viper S-Flow

Fan denilince 'Noctua' bu işin zirvesi dir. NF-12' yi sıvı soğutma radyatöründe kullandım uzun süre. Sadece rengini beğenmiyorum onun dışında kutu içeriği vs, her yönden üst düzey ürünler. Fan'ı koydukları kutu bile eskimiyor öyle seyleyeyim alalı 4-5 sene olacak pırıl pırıl duruyor.

Fan denilince 'Noctua' bu işin zirvesi dir. NF-12' yi sıvı soğutma radyatöründe kullandım uzun süre. Sadece rengini beğenmiyorum onun dışında kutu içeriği vs, her yönden üst düzey ürünler. Fan'ı koydukları kutu bile eskimiyor öyle seyleyeyim alalı 4-5 sene olacak pırıl pırıl duruyor.
CFM değeri düşük ondan sorayim dedim ama bir fanini buldum yeni 70 CFM 2.86 statik basınç diyordu yanlış görmediysem ama her zaman olduğu gibi Türkiye'de yok.

CFM değeri düşük ondan sorayim dedim ama bir fanini buldum yeni 70 CFM 2.86 statik basınç diyordu yanlış görmediysem ama her zaman olduğu gibi Türkiye'de yok.
Benim sıvı soğutmada arkalı önlü Noctua NF-F12 industrial 3000RPM var. 1200 rpm yeyerli oluyor. 183 CFM ve 7.63 statik basınç. Süper, ama Türkiyede yok. Bende 1 tane daha var ama 24 volt olanı. Anakarta bağlarsan 24 volt üzerinden en fazla 1600 RPM oluyor. 1600 RPM bu fan için çok fazla.1000-1200 arası bile kasırgalar estiriyor.

Benim sıvı soğutmada arkalı önlü Noctua NF-F12 industrial 3000RPM var. 1200 rpm yeyerli oluyor. 183 CFM ve 7.63 statik basınç. Süper, ama Türkiyede yok. Bende 1 tane daha var ama 24 volt olanı. Anakarta bağlarsan 24 volt üzerinden en fazla 1600 RPM oluyor. 1600 RPM bu fan için çok fazla.1000-1200 arası bile kasırgalar estiriyor.
Noctua nf-p12 redux-1700 bu hocam Amazon da buldum lakin programında çıkmıyor anlamadim Ubuy Turkey de var oraya guvenemedim. Işın asli bende Akasa var bide Nanokatalog'dan sipariş verdim stok var dediler 8 gün oldu tedarikte ümidi kestim ondan.
Fan bu nasıl sipariş vereceğim gelir mi bilmiyorum. Lakin daha yeni kartta para olmadığı halde sipariş onaylandı dedi. Anlamadim neyse iptal ettim geri nasıl oldu garip. Toplamda 256 tl gibi fiyata geliyor aceba sipariş versem gelir mi?
Noctua NF-F12 PWM tavsiye ederim ve gayet kaliteli bir markadır.
2 adet alıp CPU aliminyum bloguma takacam sorun olmaz degil mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20190725-183800.png
    Screenshot_20190725-183800.png
    283 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı