Noctua NH-D15 Chromax RAM'lere temas ediyor

redwon

Hectopat
Yer
samsun
Daha fazla  
Meslek
grafik tasarımcısı
RAM
GSKILL 64GB (2x32GB) TRIDENT Z5 SILVER DDR5 6000MHz CL30 1.40V RGB Dual Kit
Ekran kartı
quadro p620
Anakart
ASUS PRIME Z690-A Intel Z690 Soket 1700
İşlemci
12700k
NOCTUA NH-D15 Chromax Black Soğutucu RAM'lere temas ettiği için hava soğutucu kullanamıyorum, uzun süreli render işlerinde sıvı soğutucunun performansı düşüyor sistem çok ısınıyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Uzun süreli render işlerinde hava soğutma performansı daha iyi olduğuna şahit oldum sıvı soğutucu aldığıma pişmanım yeri geliyor günlerce render alıyorum sistem çok ısınıyor ve render süreleri aynı sahneler olduğu halde ısınan işlemcinin otomatik performans ayarı yüzünden uzun sürüyor eğer sadece oyun içinse tabii ki sıvı soğutucu çünkü oyunlar işlemciye pek fazla yük bindirmiyor maalesef bu bilgiye vakıf olmadığımdan sıvı soğutucu aldım ve çok pişmanım ayrıca RGB'li RAM aldığımada pişmanım RAM'ler diğerlerinden yüksek olduğundan temas ediyor bu da ayrı bir pişmanlık.

Son düzenleme:
Eğer fanı sökünce sorun olmuyorsa fanı bir iki tık üstüne tak ama yine olmuyorsa yan çevirip takmayı dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…