Sarı sitede uyguna oluyor yine arada, ayrıca Noctua çok daha kaliteli marka olarak. Ha performans olarak evet arada dağlar yok. Çok uyguna Noctua denk gelirse alınır ama dediğiniz gibi 1500'e Phantom Spirit de gayet alınabilir.D15 piyasada bulman zor, bulsan bile fiyati cok yuksek aynı performansta Thermalright Phantom Spirit 120 SE almanı tavsiye ederim fiyati şu an 1500 TL, karsilastirma videolarini izleyebilirsin ayni performanstalar zaten, ve boyut olarak da daha küçük
O ilandaki noctua ların gerçek mi olduğunu merak etmişimdir hep? Spirit soğutma performansı olarak aynı olabilir ama ses olarak ne durumda? Bağıra bağıra serin tutuyorsa işlemciyi değmez Spirit almaya.Sarı sitede uyguna oluyor yine arada, ayrıca Noctua çok daha kaliteli marka olarak. Ha performans olarak evet arada dağlar yok. Çok uyguna Noctua denk gelirse alınır ama dediğiniz gibi 1500'e Phantom Spirit de gayet alınabilir.
Soğutucu anakartınıza uygun, o konuda bir sıkıntı yok.
MSI B650 Gaming Plus WIFI | Motherboard Compatibility | Noctua Compatibility Centre
Socket: AM5ncc.noctua.at
İşlemci uyumluluğuna gelirsek, alacağınız soğutucunun içinde AM5 montaj kitinin olmasına dikkat edin, o varsa sorun olmaz.
RAM konusuna gelecek olursak, burada işler biraz kızışıyor. RAM'leriniz ön fanı engelliyor.
Corsair Vengeance RGB (DDR5) | RAM Compatibility | Noctua Compatibility Centre
Type: DDR5, Height: 45 mmncc.noctua.at
Şöyle yapabilirsiniz, öndeki fanı biraz yukarı takarak sıkıntısız kullanırsınız ama kasanıza sığar mı emin olmak lazım. Ya da pull-pull konfigürasyonunda yani öndeki fanı arkaya takarak kullanırsınız, o da bir seçenek.
Diğer parçalarla ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum.
Anakart ile ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, Noctua'nın sitesinde uyumlu gözüküyor. Bence sıkıntı olmaz bir şekilde çözülür.Öndeki fanı biraz yukarı takarsak kasa kapağında mesafe iyice zorlayacak gibi..Keşke daha önce danışsaydım Daha uygun ram alabilirdim..Aynı Ram in Rgb siz olanı vardı.
Gerçek, sıkıntı yaşamazsınız Param Güvende ile falan alırsanız, ben de aldım. Spirit de iyidir gayet hocam, önerdiğimiz soğutuculardan.O ilandaki noctua ların gerçek mi olduğunu merak etmişimdir hep? Spirit soğutma performansı olarak aynı olabilir ama ses olarak ne durumda? Bağıra bağıra serin tutuyorsa işlemciyi değmez Spirit almaya.
Anakart ile ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, Noctua'nın sitesinde uyumlu gözüküyor. Bence sıkıntı olmaz bir şekilde çözülür.
Gerçek, sıkıntı yaşamazsınız Param Güvende ile falan alırsanız, ben de aldım. Spirit de iyidir gayet hocam, önerdiğimiz soğutuculardan.
Termal macun olarak Thermal Grizzly Hydronaut 1-gram almayı düşünüyorum uygun mudur?
Onun yerine bunu öneririm. Kendim de kullanıyorum. Hayırlı olsun şimdiden.