pinkuçi Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar ben botumu aktif etmeye çalışıyorum ama aktif olmuyor görseldeki gibi hata veriyor. Bunlarda package. JSON dosyamdakiler. Kod:Panoya kopyala { "name": "pinkuci", "version": "0.0.1", "description": "", "main": "index.js", "scripts": { "test": "node index.js" }, "author": "", "license": "ISC", "dependencies": { "discord.js": "^12.5.1" } } Dosya Ekleri hata.PNG 5,5 KB · Görüntüleme: 71 Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2022
Arkadaşlar ben botumu aktif etmeye çalışıyorum ama aktif olmuyor görseldeki gibi hata veriyor. Bunlarda package. JSON dosyamdakiler. Kod:Panoya kopyala { "name": "pinkuci", "version": "0.0.1", "description": "", "main": "index.js", "scripts": { "test": "node index.js" }, "author": "", "license": "ISC", "dependencies": { "discord.js": "^12.5.1" } }
Çözüm C C Creax31 19 Kasım 2022 pinkuçi dedi: Kod:Panoya kopyala const Discord = require('discord.js'); const client = new Discord.Client(); const prefix = '.'; const sahip = '579699401770139648'; client.on('ready', () => { console.log(`Bot ${client.user.tag} çalışıyor !`); }); client.on('message', msg => { if (msg.content === 'selam') { msg.reply('selam'); } }); client.on('message', msg => { if (msg.content === 'merhaba') { msg.reply('selam') } }); client.login('token '); Genişletmek için tıkla... Hocam client.login yerine botunuzun tokenini yazdınız mı, onun dışında hata göremedim burada.
pinkuçi dedi: Kod:Panoya kopyala const Discord = require('discord.js'); const client = new Discord.Client(); const prefix = '.'; const sahip = '579699401770139648'; client.on('ready', () => { console.log(`Bot ${client.user.tag} çalışıyor !`); }); client.on('message', msg => { if (msg.content === 'selam') { msg.reply('selam'); } }); client.on('message', msg => { if (msg.content === 'merhaba') { msg.reply('selam') } }); client.login('token '); Genişletmek için tıkla... Hocam client.login yerine botunuzun tokenini yazdınız mı, onun dışında hata göremedim burada.
C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #2 pinkuçi dedi: Arkadaşlar ben botumu aktif etmeye çalışıyorum ama aktif olmuyor görseldeki gibi hata veriyor. Bunlarda package. JSON dosyamdakiler. Kod:Panoya kopyala { "name": "pinkuci", "version": "0.0.1", "description": "", "main": "index.js", "scripts": { "test": "node index.js" }, "author": "", "license": "ISC", "dependencies": { "discord.js": "^12.5.1" } } Genişletmek için tıkla... Hocam index.js dosyanızın içini atar mısınız? Artı 0 Eksi
pinkuçi dedi: Arkadaşlar ben botumu aktif etmeye çalışıyorum ama aktif olmuyor görseldeki gibi hata veriyor. Bunlarda package. JSON dosyamdakiler. Kod:Panoya kopyala { "name": "pinkuci", "version": "0.0.1", "description": "", "main": "index.js", "scripts": { "test": "node index.js" }, "author": "", "license": "ISC", "dependencies": { "discord.js": "^12.5.1" } } Genişletmek için tıkla... Hocam index.js dosyanızın içini atar mısınız?
KS KS pinkuçi Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Kasım 2022 #3 Creax31 dedi: Hocam index.js dosyanızın içini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala const Discord = require('discord.js'); const client = new Discord.Client(); const prefix = '.'; const sahip = '579699401770139648'; client.on('ready', () => { console.log(`Bot ${client.user.tag} çalışıyor !`); }); client.on('message', msg => { if (msg.content === 'selam') { msg.reply('selam'); } }); client.on('message', msg => { if (msg.content === 'merhaba') { msg.reply('selam') } }); client.login('token '); Artı 0 Eksi
Creax31 dedi: Hocam index.js dosyanızın içini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala const Discord = require('discord.js'); const client = new Discord.Client(); const prefix = '.'; const sahip = '579699401770139648'; client.on('ready', () => { console.log(`Bot ${client.user.tag} çalışıyor !`); }); client.on('message', msg => { if (msg.content === 'selam') { msg.reply('selam'); } }); client.on('message', msg => { if (msg.content === 'merhaba') { msg.reply('selam') } }); client.login('token ');
C Creax31 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 869 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600G. 16 GB RAM 3200 Mhz. Asus Rog Strix RX 570 MSI Pro Series A520M-A PRO Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #4 pinkuçi dedi: Kod:Panoya kopyala const Discord = require('discord.js'); const client = new Discord.Client(); const prefix = '.'; const sahip = '579699401770139648'; client.on('ready', () => { console.log(`Bot ${client.user.tag} çalışıyor !`); }); client.on('message', msg => { if (msg.content === 'selam') { msg.reply('selam'); } }); client.on('message', msg => { if (msg.content === 'merhaba') { msg.reply('selam') } }); client.login('token '); Genişletmek için tıkla... Hocam client.login yerine botunuzun tokenini yazdınız mı, onun dışında hata göremedim burada. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
pinkuçi dedi: Kod:Panoya kopyala const Discord = require('discord.js'); const client = new Discord.Client(); const prefix = '.'; const sahip = '579699401770139648'; client.on('ready', () => { console.log(`Bot ${client.user.tag} çalışıyor !`); }); client.on('message', msg => { if (msg.content === 'selam') { msg.reply('selam'); } }); client.on('message', msg => { if (msg.content === 'merhaba') { msg.reply('selam') } }); client.login('token '); Genişletmek için tıkla... Hocam client.login yerine botunuzun tokenini yazdınız mı, onun dışında hata göremedim burada.
KS KS pinkuçi Hectopat Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Kasım 2022 #5 Creax31 dedi: Hocam Client. Login yerine botunuzun tokenini yazdınızmı onun dışında hata göremedim burada. Genişletmek için tıkla... Evet paylaşıyorum diye sildim ben hallettim bot aktif oluyor saağolun gene de Artı 0 Eksi
Creax31 dedi: Hocam Client. Login yerine botunuzun tokenini yazdınızmı onun dışında hata göremedim burada. Genişletmek için tıkla... Evet paylaşıyorum diye sildim ben hallettim bot aktif oluyor saağolun gene de