zZaPp Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #1 Merhaba, can Deger'in şu videosunu izledim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ve aynılarını bende denedim. Sonrasında error verdi ve çalışmadı. Girdiğim koddan virüs bulaşmış olabileceğini düşünüyorum, girdiğim kod şu: npm install --save speedtest-net Sizce virüs var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2024
Merhaba, can Deger'in şu videosunu izledim: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ve aynılarını bende denedim. Sonrasında error verdi ve çalışmadı. Girdiğim koddan virüs bulaşmış olabileceğini düşünüyorum, girdiğim kod şu: npm install --save speedtest-net Sizce virüs var mıdır?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 5.010 Makaleler 1 Çözümler 46 6 Ocak 2024 #2 Hayır, yok. Çalışmamasının sebebi büyük ihtimal PATH kurulumu yapmadınız.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.014 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ocak 2024 #3 zZaPp dedi: Girdiğim koddan virüs bulaşmış olabileceğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yanlış düşünüyorsun o zaman.
zZaPp dedi: Girdiğim koddan virüs bulaşmış olabileceğini düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Yanlış düşünüyorsun o zaman.
zZaPp Centipat Katılım 28 Ekim 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #4 oynozan dedi: Yanlış düşünüyorsun o zaman. Genişletmek için tıkla... die dedi: Hayır, yok. Çalışmamasının sebebi büyük ihtimal PATH kurulumu yapmadınız. Genişletmek için tıkla... Dün gece bakamamıştım içimi rahatlattınız gerçekten teşekkürler. <3
oynozan dedi: Yanlış düşünüyorsun o zaman. Genişletmek için tıkla... die dedi: Hayır, yok. Çalışmamasının sebebi büyük ihtimal PATH kurulumu yapmadınız. Genişletmek için tıkla... Dün gece bakamamıştım içimi rahatlattınız gerçekten teşekkürler. <3