JavaScript Node js için en iyi framework nedir?

vCoding

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU : GİGABYTE GAMİNG 9070XT OC
CPU : Ryzen 5 7500f
MTHRBRD : MSİ Pro B650M-B
SSD : Msi Spatium m470 pro 1 Tb
RAM : Patriot 32 gb 6000mhz CL30 Rgb
Case : Corsair 3000D Airflow
Meslek
Software Engineer
Çoğu kişi herhalde Express js kullanıyordur (Tr de) ama geniş bir açıdan bakarsak globalde nest.js daha çok kullanılıyor ve yapısı daha modern expresse göre (kendisi express tabanlı) başka da Adonis vs var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ihtiyaca gore degisir, en kapsamli en iyisidir denilemez. Bazen framework kullanmaktan bile kacinirsin gereksinime gore. 'http' kullanir gecersin.

Bu ihtiyaca gore degisir, en kapsamli en iyisidir denilemez. Bazen Framework kullanmaktan bile kacinirsin gereksinime gore. 'HTTP' kullanir gecersin.

Framework kullanmak gerektiği için soruyorum, kapsamlı tutarlı ve yapısal Framework'ler düşünüyorum büyük projeler için.

En sık kullanılanı express.js. En sık kullanılan en iyisi mi? Şu durumda evet. Express çoğu durumu çözüyor. İstediğiniz kadar büyük proje oluşturun projenin temel core problemini çok iyi ele alıyor ve mükemmel işliyor. Mimari konusunda kimseyi kısıtlamadığı için mimariden ve OOP den dolayı Nest.js çıkıyor zaten.
Açıkçası SaaS veya node.js ile hızlıca prototip hazırlarken mimariyi düşünmek istemem. İstediği kadar büyük olsun farketmiyor. Bir süre sonra oturuyor sistem zaten.

Aylık 450milyon request alan bir servisim var. Express kullanıyorum. Cluster falanda ayarlamadım. Tek master cluster ile çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…