Node.js uygulaması için hosting/VPS önerisi

Makaleler
1
Yer
500 Republica
Merhaba. Görece basit bir Nuxt.js projem için uzun vadeli kullanabileceğim Node.js için hazır ortama sahip hosting arayışı içerisindeyim. Site Türkçe olacağı için yerli şirketler önceliğimdir. Biraz araştırma yaptım ancak Node.js odaklı TL ile hizmet sağlayan sadece Hostinger'i görebildim. Hostinger'in VPS'lerini daha önce kullanan var mı? Ya da önerebileceğiniz uygun fiyatlı mümkünse Türkiye lokasyonlu farklı bir alternatif.

OVH'ın yeni müşterisiyseniz Starter VPS bir hayli işinizi görür, bu fiyata daha iyisini de bulamazsınız zaten. Kendim de aktif olarak 3 tane VPS barındırıyorum, Türkiye lokasyon olmasında ısrarınız yoksa hayli hayli işinizi görecektir.

OVH'ın yeni müşterisiyseniz Starter VPS bir hayli işinizi görür, bu fiyata daha iyisini de bulamazsınız zaten. Kendim de aktif olarak 3 tane VPS barındırıyorum, Türkiye lokasyon olmasında ısrarınız yoksa hayli hayli işinizi görecektir.
OVH'yi biliyorum çok köklü bir veri merkezi. Daha önce hiç müşterisi olmadım. Fiyat gerçekten bedava gibiymiş. Bu fiyat için lokasyonu göz ardı edebilirim doğrusu. :D Yönetim araçları nasıl DigitalOcean gibi modern ve kullanışlı mı? Birde ilkbyte isminde netinternet markası var. Onun da fiyatları fena değil ama veri merkezi lokasyonu Denizli'de işte.

OVH'yi biliyorum çok köklü bir veri merkezi. Daha önce hiç müşterisi olmadım. Fiyat gerçekten bedava gibiymiş. Bu fiyat için lokasyonu göz ardı edebilirim doğrusu. :D Yönetim araçları nasıl DigitalOcean gibi modern ve kullanışlı mı? Birde ilkbyte isminde netinternet markası var. Onun da fiyatları fena değil ama veri merkezi lokasyonu Denizli'de işte.
Şahsen bir sürü Türk menşeili hosting/VPS firmasıyla çalıştım ama hiçbiri ciddi anlamda tercih edilecek kalitede değil. Hetzner olur, efendime söyleyeyim Contabo olur, OVH olur, Netcup olur, DigitalOcean olur dediğiniz gibi bunlar sahiden sizi üzmeyecek düzgün firmalar. Herhangi birini gönül rahatlığıyla bütçenizi de göz önünde bulundurarak tercih edebilirsiniz.

Sorunuza gelecek olursam, yönetim araçlarından kastınızı biraz daha açarsanız cevaplandırabilirim.

Şahsen bir sürü Türk menşeili hosting/VPS firmasıyla çalıştım ama hiçbiri ciddi anlamda tercih edilecek kalitede değil. Hetzner olur, efendime söyleyeyim Contabo olur, OVH olur, Netcup olur, DigitalOcean olur dediğiniz gibi bunlar sahiden sizi üzmeyecek düzgün firmalar. Herhangi birini gönül rahatlığıyla bütçenizi de göz önünde bulundurarak tercih edebilirsiniz.

Sorunuza gelecek olursam, yönetim araçlarından kastınızı biraz daha açarsanız cevaplandırabilirim.
Hocam OVH'ye karar kıldım. Yeni müşteri kampanyası gerçekten mükemmel. Projem için fazlasıyla yeterli. Tek sorun nasıl deploy edeceğimde ama önemli değil halledilir.

Yönetim aracından kastım müşteri paneli. Sunucu ayarlarının ve kaynaklarının izlendiği panel. DigitalOcean'da her şey çok net. OVH'de de aynı mı? Henüz projem bitmediği için sunucuyu almadım. Bir kaç güne bitirip kampanya bitmezse almayı planlıyorum.

Hocam OVH'ye karar kıldım. Yeni müşteri kampanyası gerçekten mükemmel. Projem için fazlasıyla yeterli. Tek sorun nasıl deploy edeceğimde ama önemli değil halledilir.

Yönetim aracından kastım müşteri paneli. Sunucu ayarlarının ve kaynaklarının izlendiği panel. DigitalOcean'da her şey çok net. OVH'de de aynı mı? Henüz projem bitmediği için sunucuyu almadım. Birkaç güne bitirip kampanya bitmezse almayı planlıyorum.
Müşteri paneli bir Hetzner'e kıyasla bir hayli vasat ve yavaş çalışıyor. Ama iş görüyor. Birkaç görsel ekleyeyim merakınızı gidermeniz babında.

Ekran Resmi 2024-06-04 15.22.31.png

Ekran Resmi 2024-06-04 15.22.40.png

"Monitoring" kısmı bu şekilde.
Bu da ana sayfası:

Ekran Resmi 2024-06-04 15.23.20.png

Deployment konusunda üzgünüm ki yardımcı olamıyorum. Bir yöntem bulursanız beni de aydınlatırsanız sevinirim.

Müşteri paneli bir Hetzner'e kıyasla bir hayli vasat ve yavaş çalışıyor. Ama iş görüyor. Birkaç görsel ekleyeyim merakınızı gidermeniz babında.

Eki Görüntüle 2212773
Eki Görüntüle 2212774

"Monitoring" kısmı bu şekilde.
Bu da ana sayfası:

Eki Görüntüle 2212877

Deployment konusunda üzgünüm ki yardımcı olamıyorum. Bir yöntem bulursanız beni de aydınlatırsanız sevinirim.
Teşekkür ederim. DigitalOcean paneli çok hızlı ve kullanışlıydı. Paraya kıyıp Hetzner'den mi hizmet alsam napsam.

OVH'ı denemenizi öneririm. En kötü senaryoda kaybedeceğiniz 0.8$ olur, beğenirseniz aylarca devam edebilirsiniz rahatlıkla.
Öyle yapacağım. Duruma göre alternatif çok. Projeyi deploy edebilirsem haberdar ederim. 😅

OVH'ı denemenizi öneririm. En kötü senaryoda kaybedeceğiniz 0.8$ olur, beğenirseniz aylarca devam edebilirsiniz rahatlıkla.
Hocam OHV hesabı oluşturdum ancak kampanyadan yararlanırken hep UK sitesine yönlendiriyor ve kullanıcı adı ile şifre hatalı diyor. Üyelik formunda da Birleşik Krallık vatandaşı olmanız gerekmektedir uyarısı veriyor. Anasayfadan global sürümü seçmeme rağmen hep böyle oluyor. Yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı