Çözüldü NoDP signal from your device hatası nasıl giderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Newgambler

Hectopat
Daha fazla  
No DP signal from your device. Ne zaman bilgisayarı temizlesem ya da bilgisayarın bir parçasını değiştirsem bu hatayı monitörümde alıyorum ve RAM'leri beş-altı kere çıkarıp takarak çözüyordum. Şu an kasama yeni bir işlemci taktım, yine aynı hatayı alıyorum. Elli kere RAM'leri takıp çıkardım, olmuyor. HDMI kablo takıp denedim, yine olmuyor; yan monitörüm VGA, onunla denedim, yine olmuyor. Çözüm önerisi olan var mı?

Çözüm
No DP Signal from your device. Ne zaman bilgisayarı temizlesem ya da bilgisayarın bir parçasını değiştirsem bu hatayı monitörümde alıyorum ve RAM'leri beş-altı kere çıkarıp takarak çözüyordum. Şu an kasama yeni bir işlemci taktım, yine aynı hatayı alıyorum. Elli kere RAM'leri takıp çıkardım, olmuyor. HDMI kablo takıp denedim, yine olmuyor; yan monitörüm VGA, onunla denedim, yine olmuyor. Çözüm önerisi olan var mı?

BIOS pilini çıkar 15 saniye bekle ve geri tak.

1757526808290.png

CLR_CMOS = BIOS'u tek butonla sıfırlar yeni nesil anakartlarda vardır eğer yoksa BIOS jumper ile pili sökebilirsin.
No DP Signal from your device. Ne zaman bilgisayarı temizlesem ya da bilgisayarın bir parçasını değiştirsem bu hatayı monitörümde alıyorum ve RAM'leri beş-altı kere çıkarıp takarak çözüyordum. Şu an kasama yeni bir işlemci taktım, yine aynı hatayı alıyorum. Elli kere RAM'leri takıp çıkardım, olmuyor. HDMI kablo takıp denedim, yine olmuyor; yan monitörüm VGA, onunla denedim, yine olmuyor. Çözüm önerisi olan var mı?

1757526808290.png

CLR_CMOS = BIOS'u tek butonla sıfırlar yeni nesil anakartlarda vardır eğer yoksa BIOS jumper ile pili sökebilirsin.

Çözüm

Eki Görüntüle 2572133

CLR_CMOS = BIOS'u tek butonla sıfırlar yeni nesil anakartlarda vardır eğer yoksa BIOS jumper ile pili.

Eki Görüntüle 2572133

Deniyorum.

Eki Görüntüle 2572133

Hocam bende bu aygıt yok, anakartım da ASUS Prime H510M-K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ekran kartının oralarından baktınız mı?

Buldum şimdi ekran kartını çıkarıp bıiu tartı pili gibi olan şeyi mi çıkarıp takmam lazım?

Buldum şimdi ekran kartını çıkarıp bıiu tartı pili gibi olan şryimi çıkarıp takmam lazım.

Ekran kartını çıkarıp buldum dediğiniz yeri, tartı pili gibi olan parçayı mı çıkarıp yakmam lazım?

Dosya Ekleri

• 17575287217396618935785061138156.jpg
    17575287217396618935785061138156.jpg
    267,4 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleyen: Moderatör:
Buldum şimdi ekran kartını çıkarıp bıiu tartı pili gibi olan şeyi mi çıkarıp takmam lazım?

Ekran kartını çıkarıp buldum dediğiniz yeri, tartı pili gibi olan parçayı mı çıkarıp yakmam lazım?
Evet hocam jumper var ve ona bastırın ama zarar vermicek şeklinde çıkar 15 saniye bekle ve geri tak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı