Noel Babadan Dileyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eki Görüntüle 2628703
Çok bir şey değil sadece 4.520.000 eurocuk istiyorum bu araba için.
Almanya şubesini başkası yönetiyor Ronaldo. Yetki alanım olsa bile içinin temiz olmasını daha da çok dilerim, Ronaldo.

Beni böyle kötü durumlara düşürme genç adam.

Noel baba, Nirvana albümü istiyorum...
Hayatını trajedik şekilde bitirmiş, kötü örnek bir insanın albümünü uygun bulmuyorum. Genç hanım.

Noel Baba olarak uslu forum sakini ve hocaların dileklerini duymaya geldim.
Noel bitene kadar zamanınız var.

Noel Arifesi bitti ve dileklerde bitti. Tüm dileyenlere içtenlikle teşekkür ederim, tüm dileklerinizi sevgi ile duydum.
Sakalımı keserek tekrar aranıza bir hoca olarak döndüğümü gururla sunarım.
Tekrardan Mutlu Noeller.
Mutluluk.

Haddini aşıyorsun genç adam, emir kipi...? Noel Babaya ha? Seni kötü çocuklar listesine ekliyorum.

Herkesin taktir ettiği ve hayatını ülkesi için feda etmiş ulu önder Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lidere sahip olduğun için geçmişin için mutlu olmalısın. Geleceğin için ise çalışkan ve namuslu şekilde, zekice adımlar ile ilerlemeni çok büyük gönülden diliyorum gencim.
Mutluluk bulunmaz, herzaman içimizdedir. Sadece üstünde ki kiri silmen gerekiyor.

Yunus serisi Pionner fena olmazdı noel baba.
Diğer şubelere sormak lazım. Diğer Noel Baba'ları arıyıp, sorayım senin için.

Haddini aşıyorsun genç adam, emir kipi? Noel babaya ha? Seni kötü çocuklar listesine ekliyorum.

Herkesin taktir ettiği ve hayatını ülkesi için feda etmiş ulu önder Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lidere sahip olduğun için geçmişin için mutlu olmalısın. Geleceğin için ise çalışkan ve namuslu şekilde, zekice adımlar ile ilerlemeni çok büyük gönülden diliyorum gencim.
Mutluluk bulunmaz, her zaman içimizdedir. Sadece üstünde ki kiri silmen gerekiyor.

Diğer şubelere sormak lazım. Diğer noel Baba'ları arıyıp, sorayım senin için.

Japonya'da ki noel babaya sorun :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı