Nofap nasıl yapılmalı?

Odaklanma sorunu ve unutkanlık geliyor konsantrasyon seviyem çok azalıyor ayrıca tekrar pişmanlık hissediyorum.
Kanka bende işte 3 gün oldu yapmayalı ama yarım saat önce bir istek geldi varya öyle böyle değil herşeyi yaptım geçmesi için ama şuan çoğu geçti biraz istek var da acaba tamamen bırakmak yerine haftada 1-2 defa yapsammı diye düşünüyorum???

Şimdi öyle düşünmen normal 2. Haftadan sonra o istek gidiyor ben dediğim gibi kendini nasıl daha iyi hissediyorsan öyle yap.

Şimdi öyle düşünmen normal 2. Haftadan sonra o istek gidiyor ben dediğim gibi kendini nasıl daha iyi hissediyorsan öyle yap.
Saol knk şunu söylemeliyim ki ben izlemiyorum ama p*rno gerçekten çok kötü birşeymiş Allaha şükür benim p*rno bağımlılığım yok bu arada instagram kullanıyormusun???

Saol knk şunu söylemeliyim ki ben izlemiyorum ama p*rno gerçekten çok kötü birşeymiş Allaha şükür benim p*rno bağımlılığım yok bu arada instagram kullanıyormusun???
Uyuşturucu etkisi yaratıyor resmen.

Instagramı sadece mesajlaşmak için kullanıyorum ama nadir giriyorum gerekmedikçe girmiyorum bilerek.

Uyuşturucu etkisi yaratıyor resmen.

Instagramı sadece mesajlaşmak için kullanıyorum ama nadir giriyorum gerekmedikçe girmiyorum bilerek.
Anladım knk istersen arkadaş olabiliriz yani ama eğer olmak istemiyorsan sıkıntı yok canın sağolsun kimseyi zorlayamam.

Anladım knk istersen arkadaş olabiliriz yani ama eğer olmak istemiyorsan sıkıntı yok canın sağolsun kimseyi zorlayamam.
@Kayra342727 neden olmak istiyorum diye sorucaksan çok iyi bir insana benziyorsun.

Ha eyvallah ver Instagram felan oluruz.
huseyin_1806w

Ha eyvallah ver Instagram felan olur

Ha eyvallah ver Instagram felan oluruz.
@Kayra342727 knk sende instagramını falan versene konuşuruz.

huseyin_1806w

@Kayra342727 knk sende instagramını falan versene konuşuruz.
@Kayra342727 Ne zaman verirsin knk instagram kusura bakma ben biraz meraklı birazda takıntılı biriyim işte.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…