Nofap nasıl yapılmalı?

@762016 Hocam mastürbasyonun hayata etkisi çok fazla. Mesela ben dün hep evdeki ağırlıklarla vücut antremanı yaptım dövüş sanatları çalıştım vb. ama şimdi bilgisayarın önünde olan koltuktan kalkmak istemiyorum ve vücudum sürekli birşeyler arıştırmak istiyor. Açıkçası mastürbasyon isteğinin bana en fazla geldiği zaman ders çalıştığım zamanlar oluyor. Bazen otobüs, dolmuşta size anlatamayacağım şekilde istek geliyor. Artık dişi varlıkları görünce başka yere odaklanıyorum. Benim en yüksek rekorum 11. gündü. Ben en son dün mastürbasyon yaptım ve o mastürbasyon p*rno izlemiştim. Spermlerin dışarı çıktığı an vücudumdaki tüm enerji bitiyordu.

Hocam siz bu süreci nasıl atlattınız. Mesajınız İlişki öncesi yazmıştınız sizin bu süreci atlatmanızdaki en büyük etken s*ks mi? Hocam s*ks yaptıysanız hangisi daha fazla tatmin ediyor mastürbasyon mu s*ks mi?

Hocam seks yaparsınız veya yapmazsınız o duruma bağlı, çok önemli bir etken değil. Ben o dönemler çok meşguldüm, sürekli çalışıyordum. Kendimi çok fazla işime vermiştim, günde 13 - 14 saate kadar çalışıyordum. Zamanım kalmıyordu açıkçası. Zaten nofap'e gireyim kafasında olmadan 2 aya yakın mastürbasyon yapmadım. Spontane gelişti anlayacağınız. Sonrasında da açıkçası aşırı bir istek gelmedi, bende bu süreci devam ettirdim. Nofap süresince girdiğim cinsel ilişkilerde nofap sürecinde yardımcı olsun diye değildi. Daha fazla detay vermeyeyim fakat uzun lafın kısası; seks vesaire bu süreçte şart değil.

Tamam hocam deneyiminizi anlattığınız için teşekkür edeirm sorum olursa sorarım size. Bende daha fazla detaya girmemenizi öneriyorum.

Hocam 7. Gün ve bozdum. Yapmamak istediğimde hiçbir iş yapamıyorum mastürbasyon isteğinden.

Son düzenleme:
Bende 74 günlük sürecimi mahfettim bugün hemde 3 kez yaptım, çok kötü hissediyorum sadece uyumak istiyorum, özellikle bizler bu illeti yapacakken daha çok zevk alacağımızı düşünüyoruz ama sonu hüsranla bitiyor zevk felanda vermiyor.

74 günden sonra sizi ne etkiledi hocam?

74 günden sonra sizi ne etkiledi hocam?
Sürekli dürtü geliyordu ereksiyon olup duruyordum özellikle kız arkadaşımla ayrılınca büyük bir boşluk oluştu içimde bıktığım için yaptım ama keşke yapmasaydım neyse yapacak birşey yok umarım daha çok ilerlerim buda bana bir ders olur.

Böyle şeylere neden bu kadar takılıyorsunuz ki? Bir ideoloji gibi bağlanmışsınız nofap olayına.

Hocam bende en son 3 gün önce yapmıştım son zamanlarda 3 3 gidiyor ama şimdiki planım daha fazla dayanmak. Hocam siz gene iyi dayanmışsınız 74 gün gayet iyi bir süreç. Tabii 3 defa yapmaya bir şey diyemiyorum o durum sizin psikolojinize bağlı ama bir kere 74 gün yaptıysanız tekrar yapabilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…