Nofap nasıl yapılmalı?

@Drajmir her gün yapıyorum 2 saat sonra yine istek geliyor.
Knk her gün yapma sakın zararlı haftada 1 kere p*rno izlemeden yap

Nedir hocam o taktik? Konuyu açalım biraz.

Hocam sade bir şekilde mi çekiyorsunuz yoksa p*rno izleyer

Hocam sade bir şekilde mi çekiyorsunuz yoksa p*rno izleyerek mi?
knk normalde dümdüz bir şekilde yukarı aşağı yapıyonya elini ters çevir biraz yumruk yap elin delik gibi olcak elini duvara koy ve çavuşunu oraya s*kuyosun... gerisini anlamışsındır

Knk soruyu kayra ya sormuşsun ama ben sana cevap vereyim sade bir şekilde düşünerek haftada 1 yapılması en uygundur

Son düzenleme:
Tamam hocam çok zorlandığımda deneyeceğim.

P*rnoya kesinlikle karşıyım, yapmadan 5 dakika önce felan fotoğraflara bakıp ondan sonra düşünerek yapıyorum.

@Drajmir her gün yapıyorum 2 saat sonra yine istek geliyor.
Her gün çok zararlı hocam haftada 1 yapın şuan belki zararlarını anlayamazsınız ama ilerde pişman olursunuz.

Hiç pişmanlık yaşamadım. Alkol içip ayılınca pişman oluyorum ben.

Duvara mı sokuyosun çavuşu?

Gene yaptım, haftada 1 diyorum ama her gün diğer haftayı bekliyorum bu sefer aklımda hep nofap olunca aklıma gene o şey geliyor dayanamıyorum yapıyorum zaten dopamin salgıladığı için sürekli yapasın geliyor bu sefer gerçekten nofap yapmaya başlayacağım ancak sizlerede şu tavsiyeyi vereyim ki kız arkadaş bulun ve onla vakit geçirin (cinsellik olmadan tabi) gerçek anlamda bu işe yarıyor ben ne zaman 5 yıllık sevgilimden ayrıldım tekrar mast yapmaya başladım çünkü boşluk hissi oluşuyor insanda.

Hocam ben sabah yapmıştım. Şuan çok yorgunum ve enerjim yok. P*rno izleyerekte yaptığım için hiçbir aktiviteye isteğim kalmadı. Yaklaşık 2 aydır nofap'a girip bozuyorum ama artık kendimi çok zorlayacağım. Mastürbasyon isteği geldiğinde direkt salona geçmek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…