Nofap nasıl yapılmalı?

Çok güzel ilerliyordum ve 16. günün akşamındaydım ama bir olay yaşadım umarım bozulmamıştır. Ben penisi tıraşladıktan sonra köpüğün gitmesi için iyice su tuttum ama suyu neredeyse 3 dakika tuttum ve anlam veremediğim bir şekilde spermler çıkmaya başladı hızlı bir şekilde. İsteyerek yapmadım ve çok da rahatlama gelmedi sizce bozulmuş mudur 16 günlük nofap süreci? Sizin durumlar nedir? kaçıncı gündesiniz?
Bozulduğunu sanmam çünkü istemeyerek yaptın mesela rüyalanmayı isteyerek yapmıyorsun vücut kendisi atıyor bunu ve rüyalanmak süreci bozmuyor seninkide uyanıkken istemeden vücut kendisi atmış.

Çok güzel ilerliyordum ve 16. günün akşamındaydım ama bir olay yaşadım umarım bozulmamıştır. Ben penisi tıraşladıktan sonra köpüğün gitmesi için iyice su tuttum ama suyu neredeyse 3 dakika tuttum ve anlam veremediğim bir şekilde spermler çıkmaya başladı hızlı bir şekilde. İsteyerek yapmadım ve çok da rahatlama gelmedi sizce bozulmuş mudur 16 günlük nofap süreci? Sizin durumlar nedir? kaçıncı gündesiniz?
Knk nasıl bir pozisyonda yıkadın:)

Aga siz delirmişsiniz. Penisin suya bile duyarlı hale gelmiş hala nofap derdindesin. Bugün yapmazsan yarın yapacaksın. Bu stres ve kaygı ile ömür geçmez. Adam akıllı haftada bir yap geç, buna düşünmekten başka şeylere de odaklanamazsın. Bide süreç bozuldu mu diye bize soruyosun. Bozulsa nolacak bozulmasa nolacak. 200 gün nofap yapınca madalya mı verecekler, olan yine sana olacak.

Aga siz delirmişsiniz. Penisin suya bile duyarlı hale gelmiş hala nofap derdindesin. Bugün yapmazsan yarın yapacaksın. Bu stres ve kaygı ile ömür geçmez. Adam akıllı haftada bir yap geç, buna düşünmekten başka şeylere de odaklanamazsın. Bide süreç bozuldu mu diye bize soruyosun. Bozulsa nolacak bozulmasa nolacak. 200 gün nofap yapınca madalya mı verecekler, olan yine sana olacak.
Haftada 1 yapabilse zaten yapar adam chaser denen bir kavram var sen haftada 1 diyip yapsan dahi ilk 3 gün yoğun şekilde mastürbasyon için uyarılıyorsun sürekli ereksiyon olup bazı düşüncelere dalıyorsun ayrıca bu haftada 1 p*rno olmadan yapılmalı düşünülerek yapılmalı ancak bir zamandan sonra mastürbasyonda seni tatmin etmeyerek tekrar p*rnoya düşüyorsun, haftada 1 yapabilirsen yap ancak iradenin güçlü olması lazım.

@noskillmert boşver bunlar anlamaz. Mastürbasyon yapmayınca erkekliğin artacağını sanıyorlar. Bodycilerle aynı kafa.
Mastürbasyonu sadece bir sıvının çıkmasını zannetmeyin nofap testesteron, androjen reseptörleri, dopamin reseptörleri gibi insanların yaşamasını hayattan keyif almasını birşeyler yapmaya çalışmasını ve daha maskülen hissetmesini sağlayan bir olay.

Kendi rekorumu geçtim ve 23. güne ulaştım ama bu seferki kriz çok büyük olduğundan zapt edemeyip mastürbasyon yaptım. Açıkçası bu çok iyi bir deneyim oldu ama bozma sebeplerimden biri ise 16,15. gün civarlarında penisi yıkarken spermler çıktı, o olay benim motivasyonumu zedeledi ve bozma sebebim ise büyük oranla o olay. Ders çıkardığımı düşünüyorum bugünden itibaren ve ramazan dahilinde nofap yapacağım. Sizin deneyimlerinizde varsa yazabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı