Nokia 206'dan YouTube izlenir mi?

Emir5353

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
16gb Ram
1Tb SSD
İntel İ5 14. nesil
RTX4060
Meslek
Öğrenci
Elimde aktif kullandığım bir Nokia 206 var ve YouTube izlemek istiyorum. Telefonun zamanında YouTube açtığını biliyorum ama 2015'te internet servisleri kapandıktan sonra nasıl YouTube izleyeceğimi bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Telefon S40 işletim sistemine sahip.

UC Browser'ya da Opera browser kurup deneyin, bunlar açamazsa yapacak bir şey yok maalesef.

UC Browser için jar. Dosyası bulamadım. Opera'ya gelirsek Opera açmadı telefon jad. Dosyası açmadığından Opera mini 6 yükleyebildim sadece.

Java ware sitesinden bulabilirsiniz UC Browser'i, Opera Java cihazlarda mini olarak çıktığından onu indirmeniz normal, Java kullanan cihazların 2017'den sonra uygulama desteği kesildiğinden güncel bir şey bulmak zor oluyor. UC Browser:

Java ware sitesinden bulabilirsiniz UC Browser'i, Opera Java cihazlarda mini olarak çıktığından onu indirmeniz normal, Java kullanan cihazların 2017'den sonra uygulama desteği kesildiğinden güncel bir şey bulmak zor oluyor. UC Browser:

Şimdi deneyeceğim.

Maalesef işe yaramadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı