Nokia 8110 4G alınır mı?

Daha fazla  
Selam, Nokia 8110 4G almak istiyorum çünkü artık her dakika vaktimi yiyen telefonlardan bıktım. Bir tane ilan buldum 3kya ama garantisi yok, ne kadar mantıklı bir karar? Bozulsa mesela yaptırabilecek yer bulur muyum?

Selam, Nokia 8110 4G almak istiyorum çünkü artık her dakika vaktimi yiyen telefonlardan bıktım. Bir tane ilan buldum 3kya ama garantisi yok, ne kadar mantıklı bir karar? Bozulsa mesela yaptırabilecek yer bulur muyum?
"Dumb phone"a dönmek isteyen biri olarak ben Türkiye'de çok mantıklı seçenekler bulamadım maalesef. Halihazırda bir akıllı telefonunuz varsa onu aptallaştırmayı deneyebilirsiniz. Uygulama kısıtlayan modlardan üretkenlik uygulamalarına hatta custom işletim sistemlerine kadar çok yöntem mevcut.

Arama SMS alma gibi işlemler için alınabilir bir akıllı telefonun yerini tutmayacaktır. 2.8k ya tercih edilebilecek bir model değil.

Hiçbir mantığı yok almayın. Eline çeşit çeşit tuşlu telefon geçen biri olarak söylüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı