Y YUSUF EREN DEMİRCİ Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Nokia C3 telefonumun tuş kilidi şifreliydi ancak uzun zamandır kullanılmadığı için şifresini unuttum. Telefonu nasıl sıfırlayacağım? Nokia Suite için tuş kilidinin açık olması lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Aralık 2023
Nokia C3 telefonumun tuş kilidi şifreliydi ancak uzun zamandır kullanılmadığı için şifresini unuttum. Telefonu nasıl sıfırlayacağım? Nokia Suite için tuş kilidinin açık olması lazım.
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.482 Çözümler 17 3 Ocak 2024 #2 İçindeki veriler önemli mi? Artı 0 Eksi
KS KS Y YUSUF EREN DEMİRCİ Centipat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #3 Emin Dmr dedi: İçindeki veriler önemli mi? Genişletmek için tıkla... Evet.(telefonu sıfırlamak derken sadece ayarlar anlamında dedim) Son düzenleme: 3 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
Emin Dmr dedi: İçindeki veriler önemli mi? Genişletmek için tıkla... Evet.(telefonu sıfırlamak derken sadece ayarlar anlamında dedim)
Emin Dmr Hectopat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 1.482 Çözümler 17 3 Ocak 2024 #4 YUSUF EREN DEMİRCİ dedi: Evet.(telefonu sıfırlamak derken sadece ayarlar anlamında dedim) Genişletmek için tıkla... Şifreyi hatırlamıyorsanız pek münkün değil. Artı 0 Eksi
YUSUF EREN DEMİRCİ dedi: Evet.(telefonu sıfırlamak derken sadece ayarlar anlamında dedim) Genişletmek için tıkla... Şifreyi hatırlamıyorsanız pek münkün değil.