Nokia Lumia Nasıldır?

İçine siniyorsa rahatlıkla alabilirsin.

Fakat bunlar üst seviye markalar. Madem aşırı bir oyun ilgisi yoksa, virüs bulaşmasından da çekiniyorsa, tavsiyem iphone 5S olacaktır.
Ayrıca herkes alıyor diye de alan birini açıkcası tanımıyorum. Bilmem sizin yakınlarınızda var mı. Markalar farklı zevklere hitap ediyor. Bazıları Android sever bazıları IOS ve bazıları da WP. Bana da kullandığım samsung telefon hediye geldi. Ben iphone alırdım. Fakat kullanınca Samsung'u da önerebilirim dedim. Bu kesinlikle fanboyluk değildir. Kardeş tavsiye istemiş ben de tavsiyemi yazdım. Şimdi kullanmadığım bir iphone veya lumia için tavsiyemdir diyemem. Nihayi kararı verecek yine kendisidir. İster Lumia olsun ister Samsung, ister de iphone. En sonunda içine sineni almanı tavsiye ediyorum. Bari kafan diğerlerinde kalmaz. Kafa rahatlığıyla da güzelce telefonu kullanabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
haklısın da ben sadece sana bakarak yazmadım bunlar benım genel görüşüm biraz abartmışım gece ders çalıştıkta sonrab yazmıştım bunları

Snapdragon 800 serisini yavaşlatacak bir tane uygulama aç, göster. Ben bulamadım. Google Play Store'da alabileceğiniz ücretsiz birçok uygulamayı AppStore ya da Nokia'dan para ile alıyorsunuz.

millet salak değil işte paralı satmalarının bir nedeni ama Android kullanıcı bilgisi toplamaya izin verdiğinden senin ücretsiz yüklediğin programlar senin kullanım alışkanlıklarını ihtiyacı olan şirketlere satıyo zaten ordan karşılıyo yani. Ayrıca bilmesem konuşmıcam bu iş donanımla değil donanım-yazılım optimizesiyle olacak bi şey

Telefonu yavaşlatan işlemci değil işletim sistemi. Nokia diğer firmalar gibi piyasaya 1 yıl içinde tomarla telefon sürnüyor.
Fiyata gelirsek fiyatına göre iyi ürünler. Ama ülkemizde ekonomik çöküş yüzünden hiçbir cihaz parasını haketmiyor desek yeridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…