Nokia telefon önerisi

• Konuyu başlatan Silinen üye 26010
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 3.057

Hangisi tercih edilmelidir ?

• Nokia lumia 630

Oy: 7 100,0%
  • Nokia lumia 625

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    7
Nokia Lumia 630 Review - Call Quality, Battery and Conclusionhttp://www.phonearena.com/reviews/Nokia-Lumia-630-Review_id3714/page/1

Rica edeirm. Hatta şu inceleme linkine de bak. Detaylı olarak incelenmiş. İkinci sayfada 630 inceleme videosunu koymuşlar Technopat tarafından yapılan ona bak. Android olarak anca Moto G olur ancak Windows Phone kadar kararlı olmaz bence.

Moto G harika ama beni biraz aşıyor, nokia almamın sebebi akraba indirimi. :) Ama nokia telefonlara ve windows phone telefonlara hayranım. :)

Tamam ama ben tartışma istemiyorum. O yorumlarda bazı telefonları kötülüyorsunuz ne var yani bir konuda bile tartışma yapmasanız, iki telefon arasında hala karar veremedim. Recep abi 630 diyor ama onda ön kamera yok bu özellikler ile gelin bana lütfen.:(
Başka hangi konuda tartışma yarattım da bunu söylüyorsunuz.Sosyale yeni kaydoldum zaten.1 hafta ban alan arkadaş sizi yanlış yönlendiriyordu,ben de sizin yanlışa düşmemeniz için yardım etmek istedim.Windows phonelar'ın düşük bütçeler için ideal olduğunu ama sistemin kapalı bir sistem olduğundan şahsen tercih etmediğimi belirttim bu kadar.Size Recep abinin de dediği gibi 630 uygundur.Fazla düşünmeyin alın gitsin.

Tamam güzel yardımcı olmanız iyi birşey, ama siz o arkadaşla birkaç laf dalaşına girmeniz iyi olmadı. O arkadaş ceza alınca sizde alabilirdiniz. Bunu düşündüğüm için söylüyorum, yanlış anlama kusura bakma alacağım telefonu seçtim. Herkese teşekkür ederim. :)

Sizin söz ettiğiniz şeylerde 3G görüntülü görüşme yok... + yönetici olmuş ama hala... bence Dark markasını önermeye devam edeceğim. etikete para kaptırmam!

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı