Nokia tuşlu telefonlar kullanılır mı?

Tercih sizindir ve bence kullanılabilir. Askerde tuşlu telefon kullanıyordum ve geldiğimde yaklaşık 1-2 yıl kadar kullanmaya devam ettim. Tek sıkıntısı whatsapp yoktu benim kullandıklarımda. Ama sizin söylediğiniz telefonlarda mevcut olduğu için bal gibi kullanılır ve güzelde olur. Saçma sapan videolar izleyerek vakit öldürmezsiniz.

Tercih sizindir ve bence kullanılabilir. Askerde tuşlu telefon kullanıyordum ve geldiğimde yaklaşık 1-2 yıl kadar kullanmaya devam ettim. Tek sıkıntısı WhatsApp yoktu benim kullandıklarımda. Ama sizin söylediğiniz telefonlarda mevcut olduğu için bal gibi kullanılır ve güzelde olur. Saçma sapan videolar izleyerek vakit öldürmezsiniz.

O telefonlarda da WhatsApp çalışmıyor artık.

Tercih sizindir ve bence kullanılabilir. Askerde tuşlu telefon kullanıyordum ve geldiğimde yaklaşık 1-2 yıl kadar kullanmaya devam ettim. Tek sıkıntısı whatsapp yoktu benim kullandıklarımda. Ama sizin söylediğiniz telefonlarda mevcut olduğu için bal gibi kullanılır ve güzelde olur. Saçma sapan videolar izleyerek vakit öldürmezsiniz.
O telefonlarda da WhatsApp çalışmıyor artık.
Benim Whatsapp ile işim yok sadece konuşma yapıcam
Şimdiki telefonlar 5000 ve aşağısında yok huawei y5 2019 kullanıyorum ama günahına kadar sevmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı