Tercih sizindir ve bence kullanılabilir. Askerde tuşlu telefon kullanıyordum ve geldiğimde yaklaşık 1-2 yıl kadar kullanmaya devam ettim. Tek sıkıntısı WhatsApp yoktu benim kullandıklarımda. Ama sizin söylediğiniz telefonlarda mevcut olduğu için bal gibi kullanılır ve güzelde olur. Saçma sapan videolar izleyerek vakit öldürmezsiniz.
O konuda bilgim yoktu eğer whatsapp kullanabileceği tuşlu bir telefon varsa her türlü kullanılır.O telefonlarda da WhatsApp çalışmıyor artık.
Tercih sizindir ve bence kullanılabilir. Askerde tuşlu telefon kullanıyordum ve geldiğimde yaklaşık 1-2 yıl kadar kullanmaya devam ettim. Tek sıkıntısı whatsapp yoktu benim kullandıklarımda. Ama sizin söylediğiniz telefonlarda mevcut olduğu için bal gibi kullanılır ve güzelde olur. Saçma sapan videolar izleyerek vakit öldürmezsiniz.
Benim Whatsapp ile işim yok sadece konuşma yapıcamO telefonlarda da WhatsApp çalışmıyor artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.