Nokia tuşlu telefonlar kullanılır mı?

Benim Whatsapp ile işim yok sadece konuşma yapıcam
Şimdiki telefonlar 5000 ve aşağısında yok huawei y5 2019 kullanıyorum ama günahına kadar sevmem
Sizin whatsapp ile işiniz olmuyordur, ama insanlar size oradan ulaşmak istiyor. Yoksa kullanabilirsiniz ama en azından whatsapp giren bir cihaz olursa her işinizi görür.

Sizin whatsapp ile işiniz olmuyordur, ama insanlar size oradan ulaşmak istiyor. Yoksa kullanabilirsiniz ama en azından whatsapp giren bir cihaz olursa her işinizi görür.
Ben telefonla konuşmam arkadaşım bile yok yani var da uzakta gittiğim yerde yabancıyım

Sadece mesajlaşmak ve arama yapmak içinse çok mantıklı. Keşke Instagram, Facebook gibi şeylere girmeseydim bende tuşlu kullanırdım.
Mesajlaşmak için değil aramak için alacağım

O telefonlarda da WhatsApp çalışmıyor artık.
Zaten benim Whatsapp'a ihtiyacım yok

Son düzenleme:
Kullanılır, ben kullandım koleksiyonunu bile yaptım hem de ben bayağı eskilerini kullandım. N70 6630 falan gayet de iyiydi bence.

Aah ah Nokia'nin o N95 N97 efsane cihazlardi. Konuyla alakasiz yeni cikan Nokia'lardan kullanayim dedim. Nokia 8.3 kullaniyordum. Gayet guzel bir cihazdi. Ancak uygulama konusunda sikintili saf Android ve Nokia cihaza hiç. Bir şey katmamis. Sonra motorola Edge 30 Pro'ya gectik Nokia'yi hanima verdim severek kullaniyor.

Ülkeye tuşlu telefon getirse keşke operatörler, teknoloji mağazaları getirmiyor çünkü. Hem yaşlılar için de iyi olur. Hem de benim gibi kapaklı telefon severler için. Evet, kullanılır.

Amaca bağlı arama yapacaksan sadece yeter de artar hatta şarjı 1 hafta gideceği için artısı bile olur :D

Atasözü : "Alo desin yeter"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı