Noktalama işaretlerinden ban yemek

Hocam asıl cezayı konuya en iyi cevabı vermeme rağmen en iyi cevap atmayanlara, beğenmeyenlere verilmeli...
Welcome to my world dear friend... (Ciddi ciddi yaptıklarımla 40 En iyi cevabı geçmiştim kesin yani.)

Welcome to my world dear friend... (Ciddi ciddi yaptıklarımla 40 En iyi cevabı geçmiştim kesin yani.)
Ciddiyim ya 1 tane bile en iyi cevabım yok, bu konuda forumdakiler cidden çok eksikler, isim vermiyim diğer kullandığım forumda; eğer doğru bir yorum yaptıysam konuyla hiç alakası olmayan rast gele gezinen adam bile beğeni atıyor burda yazısını tagladığım adam bile atmıyor ne iş anlamadım.
Cs de 5-6 KDA yapan ben burda 0.3-0.4 oranında geziyorum ayıp yahu. Bırakıcam forumu özleyenim olmayacak.

Hocam asıl cezayı konuya en iyi cevabı vermeme rağmen en iyi cevap atmayanlara, beğenmeyenlere verilmeli. Şu kuralı ekleseler benim bu 900 mesajıma rağmen 350+ beğenim olmazdı. Şaka gibiler. Her türlü yardımı yapsanbile adam cevap vermiyor. Beğeni kazanmak için rehber yapmaya çalışıyorum resmen, artık 3 günde bir yeni şeyler araştırır oldum. Hani zevkle cevap veriyorum beğenmek zorunda değiller falanda bu kadar da olmaz be işine yaradıysa beğeni at be adam.
Beğeni atmak zorunda değil. En iyi cevap olarak sizinkini de seçmek zorunda değil. Belki en yardımcı olan cevap sizinki değil? Yeterince yardımcı olduğunuzdan emin olun ve kendinizi geliştirin yardım konusunda. O zaman alırsınız beğenileri, en iyi cevapları.

Beğeni atmak zorunda değil. En iyi cevap olarak sizinkini de seçmek zorunda değil. Belki en yardımcı olan cevap sizinki değil? Yeterince yardımcı olduğunuzdan emin olun ve kendinizi geliştirin yardım konusunda. O zaman alırsınız beğenileri, en iyi cevapları.
Siz öyle sanın. Ne desem inanmazsın ne de olsa 2k yorum 2k beğeni vs var. Dediğim gibi yaşamadan bilemezsiniz. Bence bu konuda yorum yapmayın. Ama tabii sizin ki de baya güzel.

Bu ne ciddiyettir arkadaş :p. Biraz alt tondan cevap verseniz daha hoş olmaz mı?

Siz öyle sanın. Ne desem inanmazsın ne de olsa 2K yorum 2K beğeni vs var. Dediğim gibi yaşamadan bilemezsiniz. Bence bu konuda yorum yapmayın. Ama tabii sizin ki de bayağı güzel.

Aslında çözüm olarak bir süre sonra konuya girince konu sahibine "sorununuz çözüldüyse en iyi cevabı seçmeyi unutmayın!" Gibi bir uyarı mesajı çıkabilir.

Siz öyle sanın. Ne desem inanmazsın ne de olsa 2k yorum 2k beğeni vs var. Dediğim gibi yaşamadan bilemezsiniz. Bence bu konuda yorum yapmayın. Ama tabii sizin ki de baya güzel.
Beğeniye ve en iyi cevaba takılmayın eğer cidden amacınız yardım etmekse, kişi sorununu sizin sayenizde çözdüğünde gelen özgüveni tahmin edemezsiniz :).

Aslında çözüm olarak bir süre sonra konuya girince konu sahibine "sorununuz çözüldüyse en iyi cevabı seçmeyi unutmayın!" Gibi bir uyarı mesajı çıkabilir.
Beğeniye ve en iyi cevaba takılmayın eğer cidden amacınız yardım etmekse, kişi sorununu sizin sayenizde çözdüğünde gelen özgüveni tahmin edemezsiniz :).
Evet ya ben sorunum çözüldüğünde nasıl başardığımı bile gider yazarım neyse uzatmayacağım kendileri bilirler.

Siz öyle sanın. Ne desem inanmazsın ne de olsa 2k yorum 2k beğeni vs. var. Dediğim gibi yaşamadan bilemezsiniz. Bence bu konuda yorum yapmayın. Ama tabii sizinki de baya güzel.
Son 6-7 aydır aktif olarak kullanıyorum sosyali. Özellikle karantinadan beri. Yani 2 ayda beni geçebileceğinizi düşünmeyin. İleride tabii ki geçebilirsiniz ancak gittikçe öğreneceksiniz. Son olarak bir şeyi beğeni için yapacaksanız hiç yapmayın.
Bu ne ciddiyettir arkadaş :p. Biraz alt tondan cevap verseniz daha hoş olmaz mı?
Ciddi olunması gerektiğinde ciddi olurum. Yoksa bir sürü mizah konusunda bol bol beğeni alan mesajlarım da var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı