mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 USB belleğimde alan olmadığı için hard diskimden alan ayırıp format atmıştım. Yanlışlıkla format için ayırdığım bölümü sildiğim için böyle bir hata ile karşılaştım.
USB belleğimde alan olmadığı için hard diskimden alan ayırıp format atmıştım. Yanlışlıkla format için ayırdığım bölümü sildiğim için böyle bir hata ile karşılaştım.
Çözüm Deniz24386 5 Şubat 2023 Silinen üye dedi: Elimde OTG var deneyeceğim olursa yazarım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Silinen üye dedi: Elimde OTG var deneyeceğim olursa yazarım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 2 Şubat 2023 #2 İşletim sistemi yok ya da HDD'yi gormuyor diye hata veriyor Artı 0 Eksi
KS KS mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 Deniz24386 dedi: İşletim sistemi yok ya da HDD'yi gormuyor diye hata veriyor Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi kurmaya çalıştım ama olmadı format USB belleğin hazır ama boot sırasında birinci sıraya çekince aynı hatayı almaya devam ediyorum. Yanlışlıkla harddiskide sıfırlamıştım. Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: İşletim sistemi yok ya da HDD'yi gormuyor diye hata veriyor Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi kurmaya çalıştım ama olmadı format USB belleğin hazır ama boot sırasında birinci sıraya çekince aynı hatayı almaya devam ediyorum. Yanlışlıkla harddiskide sıfırlamıştım.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 2 Şubat 2023 #4 Silinen üye dedi: İşletim sistemi kurmaya çalıştım ama olmadı format USB belleğin hazır ama boot sırasında birinci sıraya çekince aynı hatayı almaya devam ediyorum. Yanlışlıkla harddiskide sıfırlamıştım. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta gözüküyor mu HDD Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İşletim sistemi kurmaya çalıştım ama olmadı format USB belleğin hazır ama boot sırasında birinci sıraya çekince aynı hatayı almaya devam ediyorum. Yanlışlıkla harddiskide sıfırlamıştım. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta gözüküyor mu HDD
KS KS mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #5 Deniz24386 dedi: BIOS'ta gözüküyor mu HDD. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama içinde işletim sistemi yok. Kurmaya çalıştım ama aynı hatayı verdi. Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: BIOS'ta gözüküyor mu HDD. Genişletmek için tıkla... Evet hocam ama içinde işletim sistemi yok. Kurmaya çalıştım ama aynı hatayı verdi.
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 3 Şubat 2023 #6 Silinen üye dedi: Evet hocam ama içinde işletim sistemi yok. Kurmaya çalıştım ama aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... USB'yi de biçimlendirmiş olabilirsin ISO'yu yeniden yazdır dene Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Evet hocam ama içinde işletim sistemi yok. Kurmaya çalıştım ama aynı hatayı verdi. Genişletmek için tıkla... USB'yi de biçimlendirmiş olabilirsin ISO'yu yeniden yazdır dene
KS KS mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #7 Deniz24386 dedi: USB'yi de biçimlendirmiş olabilirsin ISO'yu yeniden yazdır dene. Genişletmek için tıkla... Hocam Rufus'tan teker teker yaptım olmadı şu an elimde yazdırabileceğim bilgisayar falan yok. Telefondan yazabilir miyim sizce? Artı 0 Eksi
Deniz24386 dedi: USB'yi de biçimlendirmiş olabilirsin ISO'yu yeniden yazdır dene. Genişletmek için tıkla... Hocam Rufus'tan teker teker yaptım olmadı şu an elimde yazdırabileceğim bilgisayar falan yok. Telefondan yazabilir miyim sizce?
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 3 Şubat 2023 #8 Silinen üye dedi: Silinen üye dedi: Hocam Rufus'tan teker teker yaptım olmadı şu an elimde yazdırabileceğim bilgisayar falan yok. Telefondan yazabilir miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Elinde OTG varsa yazdırırsın Ventoy ile ya da internet Cafe de yazdır dene Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Silinen üye dedi: Hocam Rufus'tan teker teker yaptım olmadı şu an elimde yazdırabileceğim bilgisayar falan yok. Telefondan yazabilir miyim sizce? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Elinde OTG varsa yazdırırsın Ventoy ile ya da internet Cafe de yazdır dene
KS KS mrliam Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #9 Elimde OTG var deneyeceğim olursa yazarım teşekkürler. Deniz24386 dedi: Elinde OTG varsa yazdırırsın Ventoy ile ya da internet Cafe de yazdır dene Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Elimde OTG var deneyeceğim olursa yazarım teşekkürler. Deniz24386 dedi: Elinde OTG varsa yazdırırsın Ventoy ile ya da internet Cafe de yazdır dene Genişletmek için tıkla...
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 5 Şubat 2023 #10 Silinen üye dedi: Elimde OTG var deneyeceğim olursa yazarım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Silinen üye dedi: Elimde OTG var deneyeceğim olursa yazarım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et