USB belleğimde alan olmadığı için hard diskimden alan ayırıp format atmıştım. Yanlışlıkla format için ayırdığım bölümü sildiğim için böyle bir hata ile karşılaştım.
Hocam kurmaya çalışıyorum fakat Ventoy not installed hatasını alıyorum her şeyi birebir yaptım olmadı yardımcı olur musunuz veya bildiğiniz başka program var mıdır?
Hocam kurmaya çalışıyorum fakat Ventoy not installed hatasını alıyorum her şeyi birebir yaptım olmadı yardımcı olur musunuz veya bildiğiniz başka program var mıdır?
Bende de aynı hata var sorun nasıl çözdünüz ben de şu an bu sorunu yaşıyorum USB 1 sırayı alıyorum ve çalıştırıyorum yine aynı hatayı alıyorum ben de sizin gibi lütfen yardım.
Bende de aynı hata var sorun nasıl çözdünüz ben de şu an bu sorunu yaşıyorum USB 1 sırayı alıyorum ve çalıştırıyorum yine aynı hatayı alıyorum ben de sizin gibi lütfen yardım.
Format USB'sini doğru hazırladınız mı telefondan hazırlayınca olmuyor bazı nedenlerden dolayı yakınlarınızda internet kafe vs varsa oradan hazırlayabilirsiniz veya laptopunuz falan varsa oradanda hazırlayabilirsiniz.