Noodle mideyi bozar mı?

Şahsen yemenizi önermiyorum, bünyenizdeki durumu göz önünde bulundurduğumuzda zararı olacaktır bence.

Özellikle mide rahatsızlığı bulunan kişiler, bu tip abur cuburlardan ne kadar uzak durursa o kadar iyi.

Son düzenleme:
Kusma varsa sebze yemeği öneririm.

Dostum ishalim de var. Sebze ishali arttırır.
Şahsen yemenizi önermiyorum, bünyenizdeki durumu göz önünde bulundurduğumuzda zararı olacaktır bence.

Özellikle mide rahatsızlığı bulunan kişiler, bu tip abur cuburlardan ne kadar uzak durursa o kadar iyi.

Dostum haklısın. Yedim ama sos koymadım şu an bir şeyim yok.

Hastalığının sebebi diyareden dolayı halsiz olması. Lapa pilav, haşlama patates, muz ve bolca su ile problem giderilebilir.
Hayır, hastalığının sebebi grip.
Yazın ben de böyle bir hastalık geçirdim. Hem ihsaldim, hem halsizdim, hem de kusuyordum. Lapa pilav yiyebileceği en son şeylerden biri. Sağlıklıyken bile midene oturduğunu hissedersin pilavın; bu durumdayken, bir de lapa halini tüketirse yarım saate kalmaz çıkartır onu.

@StrongCege
Hastalık geçene kadar sindirimi kolay şeyler yemeye çalış, bolca lifli ürün tüket.

Hayır, hastalığının sebebi grip.
Yazın ben de böyle bir hastalık geçirdim. Hem ihsaldim, hem halsizdim, hem de kusuyordum. Lapa pilav yiyebileceği en son şeylerden biri. Sağlıklıyken bile midene oturduğunu hissedersin pilavın; bu durumdayken, bir de lapa halini tüketirse yarım saate kalmaz çıkartır onu.

@StrongCege
Hastalık geçene kadar sindirimi kolay şeyler yemeye çalış, bolca lifli ürün tüket.

Size de geçmiş olsun. Yemedim lapa pilavı zaten. Patates ve muz falan yiyorum.
Baharatlar falan olduğu için mideniz bulanabilir.

Koymadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı