Noodle önerisi

Dandik olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kaldı ki sorduğunuz gibi arada bir yemekte sıkıntı yok. Daha zararlıları da var örneğin tatlı, şeker, çikolata vb. Onları nasıl arada bir yiyorsanız bunu da arada bir tüketin. İnsan vücudu o kadar zayıf değil her gün yeseniz de bir sıkıntısı olmaz. Maksat kaliteli beslenin.
Konuyu bu yüzden açmıştım zaten. Kaliteli markaların noodle ürünlerini arıyorum.

Konuyu bu yüzden açmıştım zaten. Kaliteli markaların noodle ürünlerini arıyorum.
Üzücü bir haber vereceğim ki Türkiye'de kaliteli noodle bulmak zor. Bulsanız bile tadı o 2 liralık şey kadar da iyi olmaz. Indomie şu anda türünün en iyisi Türkiye'de. O yüzden takmayın kafaya arada bir işte canınız çektikçe yiyin.

Makarneks çok iyidi. Indomie ise süpermarketlere yayılmadan önce çok iyidi. Piyasada güzel noodle yok şuan, bulunursa "Gurme" serisi hoş o kadar.

Yayıldıkça tadını bozdu dediğin gibi. Gurme diye belirttiğiniz hangisi bu arada?
Indomie Gurme Serisi Acı Yeşil Biberli Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)
Indomie Gurme Serisi Acı ve Bahratlı Noodle 40 x 80 gr Fiyatı (hepsiburada.com)
Indomie Gurme Serisi Soya Soslu 40 x 80 gr Fiyatı (hepsiburada.com)
Şunları bulabildim, en iyisi yeşil biberli olan bence. Bir ara küçük marketlere gelmişti, tutmadı galiba fiyatından ötürü. Bulunamazsa Special veya Kızarmış der geçerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı